Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Toshiba Shorai Edge RAS-B10G3KVSG-E + RAS-10J2AVSG-E1

Инверторен климатик Toshiba Shorai Edge RAS-B10G3KVSG-E + RAS-10J2AVSG-E1

1960,00 лв.

Инверторният климатик Toshiba Shorai Edge RAS-B10G3KVSG-E / RAS-10J2AVSG-E1 притежава най-високия енергиен клас A+++ на охлаждане и отопление. Моделът е подходящ за помещения до 20 кв.м. С него постигате идеалния климат при ниски разходи, а благодарение на вградения филтър ще се радвате на чист въздух в помещението. Всички климатици от серията имат стилен дизайн в два цвята – бял и черен, изключително тихо външно тяло, вградено wi-fi управление и 60 месеца гаранция.

Код: 2520162_1bt Категория:

Описание

**Инверторен климатик Toshiba Shorai Edge RAS-B10G3KVSG-E + RAS-10J2AVSG-E1** – Вашият идеален климат контрол в една мултифункционална единица. Независимо дали търсите надеждно охлаждане през летните месеци или ефективно отопление през зимата, този климатик предлага всичко, от което се нуждаете, за да поддържате комфорта в дома или офиса си. С енергиен клас A+++ както за охлаждане, така и за отопление, можете да бъдете сигурни, че получавате не само висока производителност, но и невероятна икономия на енергия.

Какво прави климатика Toshiba Shorai Edge толкова специален?

Този инверторен климатик е проектиран с много мисъл за потребителите, притежаващ функции и характеристики, които го правят отличен избор. Първото, което впечатлява, е неговият стилен дизайн, наличен в два цвята: бял и черен. Той не само че е функционален, но и визуално привлекателен, пригоден да се вписва в интериора на всяко помещение. Със своето изключително тихо външно тяло, можете да го поставите в близост до спални стаи и офиси, без да беспокоите обитателите.

Чистота на въздуха и комфорта в помещенията

Вградените филтри на климатика осигуряват чист въздух, което означава, че можете да дишате здравословен въздух, почти без частици прах или алергени. В допълнение, отоплителните функции са надеждни, дори при работни температури от -15 до 24 °C. Можете уверено да оставите климатика да работи, знаейки, че той ще поддържа вашето пространство приятно и топло, независимо от метеорологичните условия навън.

Функционалност и иновации

C Wi-Fi управление, можете да контролирате температурата в дома или офиса си директно от вашия смартфон, независимо от мястото, на което се намирате. Тази функция е не само удобна, но и иновационна. С приложението на Toshiba можете да настройвате различни функции и да проверявате енергийни разходи в реално време.

Информация за енергийна ефективност

С EER (енергиен коефициент на охлаждане) от 4.63 и SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление) от 5.1, няма съмнение, че Toshiba Shorai Edge е сред най-добрите инверторни климатици на пазара. Годишните разходи за енергия за охлаждане и отопление са съответно 102 / 686 kWh, което прави този модел не само екологичен, но и икономически изгоден. Предоставяйки 60 месеца гаранция, можете да бъдете спокойни, че инвестицията ви е защитена.

Често задавани въпроси:

Каква е гаранцията на този климатик?
Гаранцията на инверторен климатик Toshiba Shorai Edge е 60 месеца, което е значително за подобен тип уреди.

Какво е R-32?
R-32 е хладилен агент, който се използва в климатиците и предлага отлична ефективност с по-малко влияние върху околната среда в сравнение с традиционните хладилни агенти.

Как мога да поддържам своя климатик?
Препоръчваме редовна поддръжка, включително почистване на филтри и проверка на системите. За подробности проверете инструкциите на производителя.

Допълнителна информация

Производител

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

60 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!