Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Стенен вентилаторен конвектор SLW 600 инвертор (с 2-пътен вентил)

Стенен вентилаторен конвектор SLW 600 инвертор (с 2-пътен вентил)

1570,00 лв.

Код: 01785bc Категория:

Описание

Въведението в света на отоплението и охлаждането обикновено е свързано с различни устройства, които предлагат удобство и качество. Стенният вентилаторен конвектор SLW 600 инвертор е иновационно решение, което съчетава естетика и функционалност, позволявайки оптимално управление на климатичните условия във вашето пространство.

Какво представлява стенният вентилаторен конвектор SLW 600 инвертор?

SLW 600 инвертор е стенен конвектор, който използва инверторна технология за управление на температурата. Той е предназначен за охлаждане и отопление на помещения, а също така предлага функции за изсушаване и филтриране на въздуха. С напредналите технологии, съчетани с естетичен и изцяло плосък дизайн, този конвектор представлява перфектно решение за съвременния дом.

Естетичен и функционален дизайн

Едно от най-значимите предимства на стенния вентилаторен конвектор SLW 600 инвертор е неговият изцяло плосък и естетичен вид. Той може да бъде инсталиран лесно и практически не заема място, което го прави идеален избор за всяко помещение, независимо от интериора. С голямата клапа и тангенциалния вентилатор се постига максимален комфорт при работа.

Функции на SLW 600 инвертор

  • Охлаждане: Устройството предоставя ефективно охлаждане в горещите летни дни, създавайки комфортна и приятна атмосфера.
  • Отопление: През зимния сезон, SLW 600 инвертор осигурява надеждно отопление, което е особено важно за уютната обстановка в дома.
  • Изсушаване: Конвекторът предлага режим на изсушаване, който премахва излишната влага от въздуха и помага за поддържане на здравословен климат в помещението.
  • Филтриране: Вградените филтри подобряват качеството на въздуха, като задържат прах и алергени, осигурявайки чиста и свежа атмосфера.

Удобства и контроли

SLW 600 инвертор е оборудван с дисплей със задна подсветка, което позволява лесно управление дори в тъмни условия. Освен това, дистанционното управление със сензорен контрол (TR) прави управлението на устройството още по-удобно.

Общи предимства на стенния вентилаторен конвектор

  • Икономия на енергия: Инверторната технология осигурява висока енергийна ефективност, което води до по-ниски сметки за електричеството.
  • Ниско ниво на шум: Конвекторът работи тихо, което е особено важно за спални и работни пространства.
  • Лесна поддръжка: Устройството е проектирано така, че поддръжката му да бъде бърза и проста, осигурявайки дълготрайна работа.

Застраховка на качеството и безопасността

Стенният вентилаторен конвектор SLW 600 инвертор е произведен с високи стандарти за качество и безопасност. Съобразен с актуалните изисквания, той предлага надеждност и дълговечност, което го прави отличен избор за всеки дом.

Заключение

Стенният вентилаторен конвектор SLW 600 инвертор е модерно решение, което предлага комбинация от естетика и функции. Независимо дали търсите нагряване, охлаждане или просто климатизация на пространството, той може да бъде правилният избор за вас. Подходящ е както за индивидуални, така и за бизнес приложения, като предоставя комфорт и качество на достъпна цена.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!