Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Вентилаторен конвектор за вграждане SLI 1000 Инвертор

Вентилаторен конвектор за вграждане SLI 1000 Инвертор

1015,00 лв.

Код: 01517bc Категория:

Описание

Вентилаторният конвектор за вграждане SLI 1000 Инвертор е иновационен продукт, който предлага множество предимства за оползотворяване на пространството и осигуряване на комфорт. В съвременния свят, където енергийна ефективност и удобство са на първо място, този продукт е разработен, за да отговори на специфичните нужди на потребителите.

Характеристики на Вентилаторния конвектор

SLI 1000 Инвертор разполага с редица функции, които го правят идеален за всякакви условия на работа. Създаден да охлажда, изсушава, отоплява и филтрира, вентилаторният конвектор е отличен избор за всяко модерно помещение.

Вградена версия

Въпреки своята мощност и функционалност, SLI 1000 е проектиран като вградена версия, което означава, че не заема излишно пространство в стаята. Тази компактност е особено важна за малки пространства, където всеки сантиметър е от значение.

Компактни размери

С дебелина само 142 мм, този конвектор лесно се интегрира във всяка стена, като предлага незабележимо решение за отопление и охлаждане. Неговият елегантен и съвременен дизайн с лекота се вписва във всяки интериор.

Разнообразие от модели

Серията SLI включва 7 модела с различна мощност, така че всеки клиент може да избере най-подходящия вариант за своите нужди и размери на помещението. Това дава възможност за максимално персонализиране на външния вид и ефективността на продукта.

Икономичен AC мотор

С вградения AC мотор, SLI 1000 предлага висока производителност и енергийна ефективност. Той е създаден да работи тихо и ефективно, което го прави идеален за дома и офисите, където тишината е важна.

Забележителен дизайн и естетика

Този вентилаторен конвектор съчетава практичност и естетика. Изключителният му дизайн го прави не само функционален, но и красив елемент на интериора. Перфектно се вписва в модерен дом или офис, добавяйки нотка на стил.

Лесен монтаж

Всеки аспектиран детайл от SLI 1000 е създаден за лесен и бърз монтаж. Дори и недосегаемите места ще могат да се преобразят в предпочитани зони на комфорт. След преустановяване на инсталацията, продуктът е готов да служи веднага.

Висока ефективност

С вентилаторния конвектор SLI 1000, потребителят получава не само комфорт, но и значителни икономии на енергия. Системата предлага интелигентно управление на температурата, което намалява загубите и оптимизира комфорта.

Идеален за всеки интериор

Независимо от стила на декорация в помещението ви, SLI 1000 безпроблемно съчетава иновации и естетика. Внимателно обмислените цветови опции позволяват адаптиране към всеки интериор, а плоският му профил придава безупречен завършен вид.

Инвестирайте в качеството

Скупо не означава качествено, но вентилаторният конвектор SLI 1000 е значителна инвестиция в дългосрочен комфорт и икономия на енергия. Изберете продукт, който ще надхвърли очакванията ви и ще се впише безпроблемно в ежедневната ви rutina.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!