Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK35ZTL-W + SRC35ZTL-W

Инверторен климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK35ZTL-W + SRC35ZTL-W

2119,00 лв.

Код: 2510056bt Категория:

Описание

Инверторен климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK35ZTL-W + SRC35ZTL-W: Идеалното решение за комфорт и енергийна ефективност!

Когато търсите идеалния климатичен уред, инверторните климатици предлагат уникални предимства, включително по-висока енергийна ефективност, по-тиха работа и по-дълъг живот.

Основни предимства на инверторния климатик

Инверторният климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK35ZTL-W + SRC35ZTL-W не е просто климатик – той е комбинация от технологии, иновации и комфорт. Със своите впечатляващи спецификации, този климатик е перфектен избор за всяко домакинство.

Енергийна ефективност

Енергийният клас A++ за охлаждане и отопление гарантира, че инвестицията ви в климатик е не само практична, но и икономически целесъобразна. С мощност от 3.5kW и 4.9kW за отопление, той бързо и ефективно регулира температурата на помещението, без да натоварва електрическата мрежа.

Работа при всякакви условия

Точно така, Mitsubishi Heavy Industries е проектирал този климатик да работи в диапазон от -15 до 46 °C (охлаждане) и -15 до 24 °C (отопление), което го прави идеален за различни климатични условия.

Подходящ за всяко помещение

С площ на покритие до 25 квадратни метра, SRK35ZTL-W е идеален за малки и средни помещения, включително спални, офиси или холове. Новият инверторен климатик е създаден с цел максимален комфорт и оптимизация на вътрешния въздух.

Технически спецификации и иновации

Техниката и иновациите, използвани в Mitsubishi Heavy Industries, не спират до тук. Интересни функции и спецификации включват:

Wi-Fi модул за лесно управление

Инверторният климатик е включен с Wi-Fi модул, който ви позволява да контролирате климатичната система от разстояние чрез мобилно приложение, без значение къде се намирате. Това е изключително удобно, особено когато искате да настроите температурата преди да се приберете от работа.

Шумова ефективност

С ниво на шум от само 22 dB в безшумен режим, SRK35ZTL-W е един от най-тихите климатици на пазара. Няма да наруши спокойствието у вас, независимо дали спите, учите или релаксирате.

Лесно инсталиране и поддръжка

Производителите на Mitsubishi задължително предлагат професионална помощ за инсталиране, за да се уверят, че климатикът е правилно настроен и функционира максимално ефективно.

Гаранция и надеждност

С 36 месеца гаранция, можете да бъдете уверени, че купувате продукт, който е проектиран да издържи и да предлага надеждност дълги години напред.

Заключение

Инверторният климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK35ZTL-W + SRC35ZTL-W предлага всичко, което можете да искате от климатична система. Енергийна ефективност, иновации в технологията, естетичен дизайн и комфорт – всички те правят този климатик идеалния избор за всяко домакинство.

Допълнителна информация

Производител

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!