Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Вентилаторен конвектор за вграждане инвертор SLIR 800

Вентилаторен конвектор за вграждане инвертор SLIR 800

1365,00 лв.

Код: 01642bc Категория:

Описание

В съвременния свят, когато комфортът в нашия дом и офис е от съществено значение, продуктът “Вентилаторен конвектор за вграждане инвертор SLIR 800” предлага иновации за управление на климата, които гарантират продължителна поддръжка на комфортна температура, независимо от сезона. Този вентилаторен конвектор е изключително ефективен при охлаждане, изсушаване, отопление и филтриране на въздуха, което го прави идеален избор за всяко помещение.

Как работи вентилаторния конвектор SLIR 800?

Системата на “SLIR 800” е базирана на инверторна технология, която позволява работа при различни условия и позволява на устройството да се адаптира към нуждите на потребителя в различни ситуации. Вентилаторният конвектор разполага с вграден отоплителен панел, който осигурява оптимално отопление и охлаждане, предлагайки висока производителност с минимално енергийно потребление.

Технически характеристики

  • Вградена дебелина само 142 мм – за улеснено вграждане в стени и тавани.
  • АC мотор – подсигурява тихо и ефикасно функциониране.
  • Разнообразие от 7 модела с различна мощност – предлажа избор в зависимост от нуждите на помещението.

Ползи от инверторната технология

Инверторната технология е основен фактор за енергийна ефективност. Тя позволява на устройството да регулира своята мощност в зависимост от текущите нужди за отопление или охлаждане. Това не само намалява разходите за енергия, но също така осигурява по-добро поддържане на температурата в помещението, предотвратявайки резки промени.

Компактен и естетичен дизайн

Дизайнът на “SLIR 800” е създаден да бъде възможно най-компактен и естетичен. С дебелина от само 142 мм, конвекторът може да бъде безпроблемно вграден в стените, без да заема излишно място или да нарушава интериора на помещението. Интернет на финес на панела придава модерен вид, който лесно се интегрира с всякакъв стил на мебели.

Монтаж и поддръжка

Вентилаторният конвектор SLIR 800 предлага лесен за инсталация подход, благодарение на спецификациите си за хидравлични връзки от ляво. Процесът на инсталиране е максимално опростен, като се постигат професионални резултати без необходимост от значителна намеса. Освен това, поддръжката на системата е минимална, благодарение на висококачествените материали и конструкция.

Как да се предприеме правилният монтаж?

Процесът на инсталиране включва определяне на най-доброто местоположение за конвектора, вземайки предвид възможностите за захранване и осигуряване на хидравлични връзки. Важно е да се следват указанията на производителя за безопасност и работа с инструменти, за да се избегнат потенциални проблеми.

Минимализиране на нуждите от поддръжка

Редовната поддръжка на вентилаторния конвектор включва проверка на въздушните филтри и почистване на външните части на устройството, за да се гарантира, че текущата производителност остава максимална. Следването на тези прости стъпки дава възможност за продължителна работа без непланирани прекъсвания.

Сравнение с други климатични системи

В сравнение с традиционните системи за отопление и охлаждане, вентилаторният конвектор SLIR 800 предлага множество предимства, включително по-ниска енергийна консумация, компактност и изключителна ефективност. Той е идеален вариант за офис пространства и домове, които изискват гъвкавост и адаптивност в климата.

Обобщавайки, вентилаторният конвектор SLIR 800 представлява изключителен избор за потребителите, които търсят висока производителност, минимално енергийно потребление и естетичен чар. Със своята инверторна технология и компактен дизайн, той определено ще намери своето място в модерния дом.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!