Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Вентилаторен конвектор за вграждане инвертор SLIR 600

Вентилаторен конвектор за вграждане инвертор SLIR 600

1240,00 лв.

Код: 01641bc Категория:

Описание

Вентилаторният конвектор за вграждане инвертор SLIR 600 е идеалното решение за вашето климатизиране, съчетаващо ефективност и стил. Тази иновативна система предлага охлаждане, отопление, изсушаване и филтриране на въздуха, което я прави идеално решение за домове и офиси.

Основни характеристики на SLIR 600

SLIR 600 е проектиран с внимание не само към функционалността, но и към дизайна. С дълбочина от само 142 мм, той е изключително компактен и лесен за интегриране в различни интериорни решения. Неговият естетичен панел с AC мотор предлага висока производителност и стилен вид.

Ефективност и удобство

С вградена версия с отоплителен панел, SLIR 600 осигурява перфектен баланс между комфорт и енергийна ефективност. Серията предлага 7 модела с различни мощности, така че можете да изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди.

Високо качество на въздуха

Вентилаторният конвектор е снабден с филтрираща система, която гарантира, че въздухът, който вдишвате, е чист и свеж. С редовната подмяна на филтри, можете да се наслаждавате на здравословна атмосфера вкъщи или в офиса.

Инсталация и управление

Установяването на SLIR 600 е лесно и удобно. С рамка за вграждане и хидравлични връзки от ляво, продуктът позволява бърза и безпроблемна инсталация. Допълнителното предимство е, че можете да контролирате температурата и режима на работа, осигурявайки максимален комфорт в помещението.

Икономия на енергия

Вентилаторният конвектор SLIR 600 се отличава със своята енергийна ефективност, което означава, че спестявате пари от сметките за електричество, докато се наслаждавате на идеална температура в пространството.

Заключение

Ако търсите ефективно и стилно решение за климатизация, вентилаторният конвектор за вграждане инвертор SLIR 600 е точното изделие за вас. Със своите множество функции и компактен дизайн, той отговаря на нуждите на съвременния потребител, предоставяйки комфорт и елегантност.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!