Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Daikin Sensira FTXF42E + RXF42E

Инверторен климатик Daikin Sensira FTXF42E + RXF42E

2279,00 лв.

Код: 2520946_1bt Категория:

Описание

Инверторен климатик Daikin Sensira FTXF42E + RXF42E – Иновацията в климатизацията

Инверторният климатик Daikin Sensira FTXF42E + RXF42E е перфектният избор за всеки дом или офис. С разработена технология, предназначена за максимална ефективност и комфорт, този климатик предлага прекрасно решение за всички Ваши климатизационни нужди.

Основни предимства на Daikin Sensira

Едно от основните предимства на Daikin Sensira е инверторната технология. Тази технология се наглася автоматично, в зависимост от потребностите на помещението, което спомага за значително намаляване на разходите за електричество. Не само че климатикът охлажда и отоплява пространството, но го прави и по-ефективно от традиционните модели.

Приложение и подходящи помещения

Климатикът FTXF42E е идеален за помещения до 28 квадратни метра, което го прави подходящ за малки и средни стаи. С висока мощност от 4.2 kW за охлаждане и 4.6 kW за отопление, той може да се справи с всякакви климатични условия.

Енергийна ефективност

Уникалният енергиен клас A++ за охлаждане и A+ за отопление прави Daikin Sensira един от най-енергийно ефективните варианти на пазара. Това означава, че ще спестите значителни средства от Вашите сметки за електричество, докато се наслаждавате на удобството на климатичния контрол.

Технически характеристики на продукта

Силата на охлаждане и отопление

С мощност на охлаждане от 1.4 до 4.3 kW и от 1.4 до 5.0 kW за отопление, Inverter климатикът отговаря на всякакви изисквания. Неговият Seasonal Energy Efficiency Ratio (SEER) на 6.5 и Seasonal Coefficient of Performance (SCOP) на 4.3 показват отличната му производителност.

Работна температура

Daikin Sensira функционира при температури от -10 до 48 °C за охлаждане и от -15 до 18 °C за отопление, което го прави надежден избор през всички сезони на годината.

Ниво на шум и комфорт

С невероятно ниския шум от 22 dB в режим на безшумна работа, ФTXF42E осигурява спокоен и уютен атмосфера и в най-тихите среди.

Дизайн и размери

С елегантен дизайн и компактен размер, климатикът лесно се вписва в интериора на помещението, като в същото време не заема излишно място.

Заключение: Защо да изберете Daikin Sensira FTXF42E + RXF42E

Климатикът Daikin Sensira FTXF42E + RXF42E е идеално решение за всеки дом или офис, съчетавайки новаторски технологии с висока ефективност и комфорт. С множество предимства, отлично качество и надеждност, този климатик е инвестиция, която ще се изплати многократно. Не се колебайте, обновете своя климат с инверторния климатик Daikin Sensira днес!

Допълнителна информация

Производител

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!