Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Вентилаторен конвектор за вграждане инвертор SLIR 400

Вентилаторен конвектор за вграждане инвертор SLIR 400

1135,00 лв.

Код: 01640bc Категория:

Описание

Вентилаторният конвектор SLIR 400 е последно поколение устройството, което предоставя уникално решение за отопление и охлаждане на вашето пространство. Той е не само естетически издържан, а и функционално високоефективен, благодарение на вградената си версия с отоплителен панел. С компактните си размери и минимална дебелина от едва 142 мм, SLIR 400 е идеалното решение за всяко помещение, независимо дали е дом, офис или търговски обект.

Основни Характеристики на SLIR 400

Вентилаторният конвектор разполага с инверторна технология, която не само намалява енергийното потребление, но и повишава комфортната температура в помещението. Устройството комбинира охлаждане, отопление, изсушаване и филтрация на въздуха, осигурявайки оптимални условия за вътрешната среда.

Гъвкаво Настройване и Контрол

С SLIR 400, можете лесно да контролирате температурата в стаята, благодарение на интуитивния контролен панел, който предлага опции за настройване на желаната температура и режим на работа. Независимо дали в студен зимен ден, или горещо лятно следобед, SLIR 400 ще бъде вашият верен съюзник.

Енергийна Ефикасност

Енергийният клас на устройството гарантира много ниско ниво на енергийна консумация, което не само че ще намали вашите сметки, но също така е от полза и за околната среда. Инверторната технология осигурява плавно регулиране на мощността, което води до минимално разхищение на енергия.

Филтрация на Въздуха

Въздухът, който циркулира през SLIR 400, преминава през специално проектирани филтри, които улавят прах, алергени и други замърсители. Това не само подобрява качеството на въздуха, който дишате, но също така е изключително важно за здравето на вашето семейство или работна среда.

Монтаж и Дизайн

SLIR 400 е проектиран за вграждане, което означава, че не заема много място и придава елегантен вид на всяко помещение. С рамка за вграждане и хидравлични връзки от ляво, монтажът е бърз и лесен, което прави SLIR 400 перфектното решение за нови и стари сгради.

АC Мотор и Шумово Ниво

Устройството е оборудвано с висококачествен AC мотор, който осигурява висока производителност и ниско ниво на шум. Това е особено важно за помещения, където тишината е приоритет, като спални и офиси.

Разнообразие от Модели

SLIR 400 е наличен в различни модели с различна мощност, което означава, че можете да изберете най-подходящия вариант за вашето помещение. Независимо от размера на стаята, SLIR 400 предлага идеалното решение за отопление и охлаждане.

Общуване с Клиентите

Клиентите, които изберат SLIR 400, получават не само продукт с висока стойност, но и поддръжка и съвети от професионалисти в сектора. Ние ценим нашите клиенти и работим усилено, за да осигурим пълно удовлетворение от продукта и услугата.

С пазаруване на SLIR 400, получавате не само иновации в отоплението и охлаждането, но и компромис между естетика и функция, което го прави незаменима част от вашето пространство.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!