Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Вентилаторен конвектор за вграждане инвертор SLIR 200

Вентилаторен конвектор за вграждане инвертор SLIR 200

1060,00 лв.

Код: 01639bc Категория:

Описание

Вентилаторен конвектор SLIR 200: Идеалното решение за климатизация на дома и офиса

В днешния динамичен свят, климатизацията е от съществено значение за създаването на удобна и комфортна среда. С модел като Вентилаторен конвектор за вграждане инвертор SLIR 200, вие получавате не само стилна и компактна система, но и множеството предимства, които предлага инверторната технология. Този конвектор е проектиран да отвори нови възможности за отопление, охлаждане и филтриране на въздуха, правейки всяка стая идеална за живеене и работа.

Какво представлява вентилаторният конвектор SLIR 200?

Вентилаторният конвектор SLIR 200 е иновативно устройство, което комбинира различни функции в едно – охлаждане, изсушаване, отопление и филтриране на въздуха. С неговата вградена версия с отоплителен панел, можете да се насладите на сигурна и ефективна климатизация, без компромис с естетиката на интериора.

Предимства на SLIR 200

  • Компактно и естетично: С дебелина само 142 мм, този конвектор може да бъде вграден лесно в стените, съчетавайки мощност и елегантност.
  • Разнообразие от модели: Серията SLIR предлага 7 модела с различна мощност, подходящи за всякакви помещения и нужди.
  • АC мотор: Мощният АC мотор осигурява ефективна работа и минимално ниво на шум.
  • Хидравлични връзки: Устройството е проектирано да бъде достъпно с хидравлични връзки от ляво, което опростява инсталацията.

Как да изберем правилния вентилаторен конвектор?

Когато се опитвате да изберете правилния вентилаторен конвектор, е важно да вземете предвид различни фактори, включително:

Размер на помещението

Първото нещо, което трябва да вземете предвид, е размерът на помещението, което желаете да климатизирате. Модел SLIR 200 е специално проектиран, за да отговори на нуждите на малки до средни помещения.

Тип инсталация

Дали ще изберете вградена версия или свободностояща? SLIR 200 предоставя отличен вариант за вграждане, който не само спестява пространство, но и добавя финес в интериора.

Контрол на температурата

Инверторната технология на SLIR 200 позволява прецизен контрол на температурата, което е от особено значение за максимален комфорт.

Качество на въздуха

С вградени филтри, SLIR 200 гарантира чист и свеж въздух, идеален за здравословна среда.

Заключение

Ако търсите ефективно решение за климатизация, Вентилаторен конвектор за вграждане инвертор SLIR 200 е отлична опция. С неговите многобройни предимства и елегантен дизайн, той е идеално решение за всеки дом или офис.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!