Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Daikin Sensira FTXF25E + RXF25E

Инверторен климатик Daikin Sensira FTXF25E + RXF25E

1760,00 лв.

Код: 2520646_2bt Категория:

Описание

Инверторен климатик Daikin Sensira FTXF25E + RXF25E е идеалното решение за вашия дом или офис, осигуряващо не само комфорт през горещите летни дни, но и ефективно отопление през зимата. С мощност от 2.5 kW за охлаждане и 2.8 kW за отопление, това устройство предлага отлична производителност и надеждност, които не оставят място за компромиси.

Основни характеристики на Daikin Sensira FTXF25E + RXF25E

Инверторните климатици са известни със своето предимство в енергийна ефективност. Моделът на Daikin предлага SEER от 6.5 и SCOP от 4.2, което го поставя в клас ‘A++’ за охлаждане и ‘A+’ за отопление. Поради това, вие не само че ще получите надежден източник на комфорт, но и ще спестите значителни суми от електрическия си разход.

Работни температури и предназначение

Daikin Sensira FTXF25E + RXF25E работи в диапазон на охлаждане от -10 °C до 48 °C и на отопление от -15 °C до 18 °C, което го прави изключително универсален. Със своята мощност, е подходящ за помещения до 17 кв. м, което го прави идеален за спални, малки офиси или дневни.

Дизайн и размери

Вътрешното тяло на климатика има размери 286 x 770 x 225 мм, а външното – 550 x 740 x 343 мм, с тегло само 8 кг. Това означава, че климатикът е компактен и лесен за инсталиране, без да заема много пространство. Със елегантния си дизайн, той се вписва перфектно във всякакъв интериор.

Тих и енергийно ефективен

С нива на шум от 20 dB в безшумен режим на охлаждане, моделът е изключително тих и почти незабележим. Това е особено важно за спални, където тишината е от съществено значение. Климатиците на Daikin са проектирани по начин, който минимизира шумовите нива, позволявайки ви да се наслаждавате на спокойствие и комфорт.

Сравнение с други модели

Климатикът Daikin Sensira FTXF25E + RXF25E е сред водещите в своя клас, но как се сравнява с други подобни модели? Неговите енергоефективни характеристики, комбинирани с надеждност, го поставят пред много конкуренти. Например, в сравнение с аналогични модели от марки като Mitsubishi и LG, Daikin предлага по-добри SEER и SCOP, което означава по-ниски разходи за енергия за потребителите.

Устойчивост на климата

Климатичните условия, в които може да работи Daikin, го правят отличен избор за различни региони. Това устройства е проектирано да работи ефективно в особено горещи и студени климатични условия, а това е важен фактор за много потребители, които живеят в места с екстремни температури.

Инсталация и поддръжка

Инсталирането на инверторен климатик Daikin не е сложно и може да бъде извършено от професионален техник. След инсталацията, поддръжката включва редовно почистване на филтрите и периодични прегледи, за да се осигури оптимална работа на устройството.

Заключение

Инверторният климатик Daikin Sensira FTXF25E + RXF25E е страхотно решение за всеки дом. С енергийна ефективност, тиха работа и отлични характеристики, той предлага всичко необходимо за комфортно помещение. Не се колебайте да инвестирайте във вашия комфорт и спокойствие с климатик, който разполага с всичките предимства на съвременните технологии.

Допълнителна информация

Производител

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!