Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Вентилаторен конвектор SL SMART Инвертор 400 в комплект с управление B0673

Вентилаторен конвектор SL SMART Инвертор 400 в комплект с управление B0673

1040,00 лв.

Код: 01635bc Категория:

Описание

В света на съвременните отоплителни и охлаждащи системи, вентилаторният конвектор SL SMART Инвертор 400 е едно от най-иновативните решения на пазара. Той предоставя ефективност, стил и комфорт в един продукт, който е идеален както за дома, така и за офиса. В днешния динамичен ритъм на живота, инвестицията в качествено климатично устройство означава повече от просто контрол на температурата – тя означава и удобство, здраве и икономия.

Как работи вентилаторният конвектор SL SMART Инвертор 400?

Вентилаторният конвектор SL SMART Инвертор 400 е проектиран с висока ефективност. Той свободно охлажда, изсушава, отоплява и филтрира въздуха чрез иновативната си DC моторна технология. С дебелина само 12.9 см, този конвектор осигурява елегантен и стилен интериор, притежаващ компактност и мощност.

Система за температура и влажност

Конвекторът автоматично регулира температурата и влажността на помещението, създавайки комфортна атмосфера, независимо от климатичните условия навън. Вентилационната система на SL SMART Инвертор 400 е проектирана да минимизира загубите на енергия и да осигури устойчиви резултати.

Филтрационна система

С вградената система за филтрация, устройството успешно премахва частици и алергени от въздуха, предоставяйки чиста и здравословна среда за дишане. Специалният дизайн на филтрите позволява лесно почистване и подмяна, което значително удължава живота на устройството.

Предимства на SL SMART Инвертор 400

Този модел предлага множество предимства, които го правят предпочитан на пазара:

Енергийна ефективност

Устройството работи с ниски разходи за енергия, като в същото време осигурява оптимални условия за комфорт. Инверторната технология спомага за регулиране на мощността спрямо нуждите на помещението.

Лесно управление

Конвекторът идва в комплект с лесно за употреба управление, позволяващо на потребителите да настройват желаната температура и режим на работа. Тази функционалност предоставя допълнителен комфорт и гъвкавост.

Дизайн и компактност

Елегантният и модерен дизайн на SL SMART Инвертор 400 го прави идеален за всяко пространство, независимо от стила на интериора. Не само, че е функционален, но и стилен.

Намалени нива на шум

Системата работи почти безшумно, което я прави идеална за спални, офиси и други помещения, където се изисква тишина.

Заключение

Вентилаторният конвектор SL SMART Инвертор 400 е повече от просто климатично устройство – той е комбинация от стил, ефективност и иновация. С него можете да се насладите на комфорт и уют, независимо от сезона. Инвестицията в такова устройство е дългосрочен плюс за вашето здраве и домашен комфорт.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!