Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Външно тяло на мултисплит система Daikin 4MXM68A9

Външно тяло на мултисплит система Daikin 4MXM68A9

5653,00 лв.

Мултисплит Daikin 4MXM68A9 е климатична система, работеща с едно външно и с до четири вътрешни тела от климатици Daikin, които могат да бъдат различни по вид. Предоставя възможност за гъвкав монтаж и независим контрол на всяко вътрешно тяло.

Код: 2550034_1bt Категория:

Описание

Системата мултисплит Daikin 4MXM68A9 представлява иновация в климатичната техника, която предлага не само охладителна, но и отоплителна функция, работеща при напреднала технология. Тази система е идеално решение за домове и офиси, които се нуждаят от гъвкавост и ефективност. Избирайки мултисплит, вие си осигурявате комфорт с един климатичен агрегат, способен да обслужва до четири различни помещения с индивидуален контрол и монтиране.

Основни предимства на мултисплит системата

Климатичната система Daikin 4MXM68A9 притежава редица уникални характеристики, които я правят изключителен избор. С максимална мощност на охлаждане от 6.8 kW и отопление от 8.6 kW, тя покрива нуждите на помещения до 53 кв.м. В комбинация с най-добрите показатели по енергийна ефективност, системата осигурява оптимални условия по всяко време на годината.

Енергийна ефективност и устойчивост

Дакин е лидер в производството на климатични системи и системи за климатизация и отличителното за 4MXM68A9 е неговата енергийна ефективност. С енергиен клас A+++ за охлаждане и A++ за отопление, системата спестява електрическа енергия и по този начин намалява разходите за сметки.

Гъвкавост при инсталация и експлоатация

С възможността да поддържа до четири вътрешни тела, системата Daikin 4MXM68A9 предлага практична и гъвкава опция за климатизация на различни пространства. Независимото управление на всяко вътрешно тяло позволява на потребителите да регулират температурата в различните помещения, осигурявайки индивидуален комфорт.

Технология и иновации

Мултисплит системи като 4MXM68A9 са проектирани с технология, която осигурява простота на използване, надеждност на работа и дълъг живот на обслужване. Системата разполага с компресор Daikin, който е проектиран да работи тихо и ефективно, при ниво на шум от 48 dB.

Технически спецификации на Daikin 4MXM68A9

Ако желаете пълна система с отлични характеристики, то следните технически детайли са важни:

Отдавана мощност на охлаждане (Мин./Ном./Макс) – / 6.8 / – kW
Отдавана мощност на отопление (Мин./Ном./Макс) – / 8.6 / – kW
Мощност (BTU) 23 000
SEER (сезонен коефициент на охлаждане) 8.55
SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление) 4.8
Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление) 144 / 1354 kWh
Работна температура на охлаждане -10 ~ 46 °C
Работна температура на отопление -15 ~ 18 °C
Подходящ за помещения до 53 кв. м
Гаранция 36 месеца
Хладилен агент R-32
Захранване (Фаза/Честота/Напрежение) 1~/50/220-240

С иновации в работата на компресора и висококачествени съставки, системата предлага перфектен баланс между производителност и се експлоатира с минимално влияние върху околната среда.

Подходящ за всякакви условия

Със способността да работи в екстремни климатични условия, Daikin 4MXM68A9 е идеалният избор за всякакъв тип помещения, от малки офис пространства до големи спални. Конструкцията позволява пълноценна работа дори при стари системи и обновяване на климатизацията.

Монтаж и поддръжка

Монтажът на мултисплит системата е прост и бърз, благодарение на новите технологии и интуитивен дизайн. Достатъчно е да произведете оценка на помещението и да изберете най-подходящите вътрешни тела, за да получите максимален комфорт. Поддръжката е също толкова лесна, с регулярен преглед и почистване на въздуховодите.

Какъв е идеалният вариант за вас?

При избора на климатична система, важно е да се консултирате със специалист, който може да определи най-добрата конфигурация за вашето пространство и вашите нужди. Daikin предлага разнообразие от опции за вътрешни тела, които да отговорят на вашия вкус и стил на живот.

В заключение, мултисплит система Daikin 4MXM68A9 е уникален продукт, който комбинира иновация, качество и ефективност. С правилната инсталация и поддръжка, тя може да предоставя комфортни условия за менажиране на вашето пространство през всички сезони.

Допълнителна информация

Производител

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

BTU Мощност

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

Максимален брой вътрешни тела

4

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!