Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Термопомпа Atlantic ALFEA EXTENSA A.I. R32 10 Kw – отопление, охлаждане и БГВ

Термопомпа Atlantic ALFEA EXTENSA A.I. R32 10 Kw – отопление, охлаждане и БГВ

10690,00 лв.

Код: ATLANTINC ALFEA EXTENSA A.I. 10 - R32bc Категория:

Описание

Термопомпата Atlantic ALFEA EXTENSA A.I. R32 10 Kw е иновационно решение за отопление, охлаждане и БГВ, което предлага на потребителите не само ефективност, но и екологичност. Тази термопомпа е проектирана с внимание към детайлите и съвременните технологии, осигурявайки максимален комфорт и икономичност в експлоатацията. С COP до 4.50 при +7°C / +35°C, тя е истински лидер в класа си, предлагащ отлично съотношение между консумираната енергия и произведената топлина.

Технологични предимства на Atlantic ALFEA EXTENSA A.I.

Atlantic ALFEA EXTENSA A.I. е оборудван с висококачествен контролер Navistem 400S, който осигурява лесно управление и максимално оптимизиране на работния режим. Независимо дали става дума за отопление, охлаждане или отопление на битова гореща вода (БГВ), тази термопомпа предлага гъвкавост и адаптивност според нуждите на потребителя.

Вграден буферен съд

Термопомпата разполага с вграден буферен съд с обем 16 литра, който повишава енергийната ефективност и подобрява качеството на услугите. Този елемент е ключов за задържане на топлината и равномерното разпределение на енергията в помещението, което я прави идеална за големи или многослойни пространства.

Патентован коаксиален топлообменник

Патентованият коаксиален топлообменник на Atlantic ALFEA EXTENSA A.I. е уникален елемент, който осигурява оптимално пренос на топлина, а също така е проектиран да намали топлинните загуби. Това означава, че клиентите не само получават висока производителност, а също така и по-ниски сметки за енергия.

Поддръжка и управление

Управлението на термопомпата е още едно предимство, което я прави конкурентна. Дистанционното управление от смарт телефон или таблет чрез системата Cozytouch позволява на потребителите да управляват температурата на дома си от всяка точка, предлагаща гъвкавост и удобно контролиране на ресурсите.

Екологичност

Atlantic ALFEA EXTENSA A.I. е проектиран с мисъл за околната среда. С R32 хладилен агент, който е по-малко вреден за озоновия слой, този продукт е отличен пример за това как модерните технологии могат да се съчетаят с природосъобразни решения.

Сравнение с традиционните системи

В сравнение с традиционните системи за отопление и охлаждане, Atlantic ALFEA EXTENSA A.I. предлага редица предимства. Тези термопомпи използват значително по-малко количество енергия, предлагат по-добра ефективност и ниски нива на шум.

В заключение, термопомпата Atlantic ALFEA EXTENSA A.I. R32 10 Kw е идеално решение за всеки дом, търсещ ефективно, удобно и икономично отопление и охлаждане. С множество технологични предимства и иновации, този продукт отговаря на най-високите стандарти в индустрията и е идеален избор за всеки потребител.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!