Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Термопомпа Atlantic ALFEA EXTENSA A.I. R32 6 Kw – отопление, охлаждане и БГВ

Термопомпа Atlantic ALFEA EXTENSA A.I. R32 6 Kw – отопление, охлаждане и БГВ

8890,00 лв.

Код: ATLANTINC ALFEA EXTENSA A.I. 6 - R32bc Категория:

Описание

Термопомпата Atlantic ALFEA EXTENSA A.I. R32 6 Kw е иновационно решение за отопление, охлаждане и подгряване на битова гореща вода (БГВ). Тази термопомпа предлага безкомпромисна производителност и висока енергийна ефективност. С COP до 4.65, устройството осигурява отлична производителност дори при условия на температури до +7°C и +35°C.

Преимущества на термопомпата Atlantic ALFEA EXTENSA A.I.

Atlantic ALFEA EXTENSA A.I. не само че е изключително функционална, но предлага и множество предимства за потребителя:

Висока енергийна ефективност

Със своето COP до 4.65, термопомпата демонстрира възможност за генериране на до 4.65 пъти повече топлина в сравнение с консумирания електрически ток. Това означава значителни спестявания в сметките за електрическа енергия.

Компактност и удобство

С вграден буферен съд от 16 л, тази термопомпа е проектирана така, че да заема минимално пространство, което я прави идеална за домове и малки офисни помещения. Вградените компоненти от Fujitsu General гарантират дълготрайност и стабилност.

Интелигентен контрол

Контролерът Navistem 400S предлага интуитивен интерфейс и възможности за дистанционно управление от смарт телефон или таблет. Съобразявайки се с новите технологии, термопомпата се интегрира с Cozytouch, позволявайки ви да контролирате отоплението и охлаждането от всяка точка на света.

Патентован коаксиален топлообменник

Технологията на коаксиалния топлообменник осигурява по-висока ефективност и надеждност. Тази иновация не само че подобрява термодинамичния процес, но и допринася за дългосрочната експлоатация на устройството.

Заключение

В заключение, термопомпата Atlantic ALFEA EXTENSA A.I. R32 6 Kw е идеалното решение за всеки, който търси комбинация от енергийна ефективност, комфорт и иновации в отоплението и охлаждането. С редица функции и предимства, тази термопомпа е стъпка напред в съвременното отоплително оборудване.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!