Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Термопомпа Atlantic ALFEA EXTENSA A.I. R32 5 Kw – отопление, охлаждане и БГВ

Термопомпа Atlantic ALFEA EXTENSA A.I. R32 5 Kw – отопление, охлаждане и БГВ

8200,00 лв.

Код: ATLANTINC ALFEA EXTENSA A.I. 5 - R32bc Категория:

Описание

Системата за отопление и охлаждане Atlantic ALFEA EXTENSA A.I. 5 Kw е иновационно решение за комфорт, съчетаващо енергийна ефективност и съвременна технология. Тази термопомпа предлага впечатляващ COP до 4.74 при условия +7°C / +35°C, което я прави изключително икономична.

Какво е термопомпа и как работи?

Термопомпите са устройства, които преобразуват енергия от околната среда (вода, въздух или земя) в топлина, която след това може да се използва за отопление или охлаждане. Системата Atlantic ALFEA EXTENSA A.I. предоставя отлични характеристики и ефикасност, като автоматично регулира функционирането си в зависимост от нуждите на потребителя.

Предимствата на термопомпата Atlantic ALFEA EXTENSA A.I.

  • Висок енергиен клас за икономия на разходи
  • Нисък шум при работа
  • Лесна инсталация и поддръжка
  • Функция за управление през мобилно приложение

Контролер Navistem 400S

С вградения контролер Navistem 400S, потребителите могат лесно да управляват системата си за отопление и охлаждане. Този контролер предлага различни функции, включително автоматично регулиране на температурата, което гарантира максимален комфорт.

Какви са предимствата на R32 хладилния агент?

Термопомпата Atlantic ALFEA EXTENSA A.I. работи с R32, който е нов хладилен агент с много по-нисък потенциал за глобално затопляне в сравнение с предишните хладилни агенти. Това я прави не само по-екологична, но и по-ефективна.

Съвместимост с Cozytouch

Функцията за дистанционно управление чрез Cozytouch позволява на потребителите да следят и регулират работата на термопомпата от своя смартфон или таблет. С това приложение, потребителите могат да настройват температурата, да проверяват консумацията на енергия и да се уверят, че техният дом е винаги в комфортна температура.

Буферният съд от 16 л

Вграденият буферен съд на системата е 16 л, което осигурява допълнителна енергийна ефективност и постоянна топлинна мощност, дори при резки промени в температурата.

Как да изберем подходяща термопомпа?

При избора на термопомпа какъвто е Atlantic ALFEA EXTENSA A.I., е важно да се вземат предвид различни фактори, като размер на помещението, нужда от отопление и охлаждане, както и инсталационни разходи. Консултираците със специалист ще ви помогне да направите най-добрия избор за вашия дом.

Заключение

Термопомпата Atlantic ALFEA EXTENSA A.I. 5 Kw предлага иновации и усъвършенстване в отоплението и охлаждането на домовете. С нейния COP, контролер Navistem 400S и функциите за управление през мобилно приложение, тя осигурява не само комфорт, но и икономия на енергия. Изберете Atlantic ALFEA EXTENSA A.I. и се насладете на дългосрочен комфорт и ефективност.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!