Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Термопомпа Atlantic ALFEA EXCELLIA DUO A.I. HP TRI 15 Kw с вграден бойлер 190 литра – отопление, охлаждане и БГВ

Термопомпа Atlantic ALFEA EXCELLIA DUO A.I. HP TRI 15 Kw с вграден бойлер 190 литра – отопление, охлаждане и БГВ

22490,00 лв.

Код: ATLANTINC ALFEA EXCELLIA HP DUO A.I. TRI 15bc Категория:

Описание

Термопомпата Atlantic ALFEA EXCELLIA DUO A.I. HP TRI 15 Kw е иновационно решение за отопление и охлаждане, което съчетава множество предимства в един компактен и ефективен уред. С нейния завиден COP до 4.3 при температура на околната среда от +7°C и вода при +35°C, термопомпата е изключително енергийно ефективна. Тази система не само че отоплява и охлажда, но също така произвежда битова гореща вода благодарение на вградения бойлер с капацитет 190 литра.

Патентовани технологии и иновации

Atlantic ALFEA EXCELLIA DUO A.I. HP TRI 15 е оборудвана с патентован коаксиален топлообменник, който подобрява топлинната ефективност и значително намалява загубите на енергия. Вградените компоненти от Fujitsu General осигуряват надеждност и дълговечност, а инверторното управление позволява прецизно регулиране на производителността в зависимост от нуждите на домакинството.

Интелигентен контрол и автоматизация

С контролер Navistem 400S, потребителите могат лесно да настройват режима на работа на термопомпата. Дистанционното управление чрез смартфон или таблет чрез Cozytouch внася допълнителна удобство и гъвкавост в управлението на системата, позволявайки на потребителите да контролират температурата дори когато не са у дома.

Как работи термопомпата?

Термопомпата поглъща топлинната енергия от околната среда даже и в студено време и я трансформира в топлина, която отоплява дома. За охлаждане, процесът се обръща, като уредът извежда топлината от помещението навън. Тази схема я прави изключително ефективна и идеална за всякакъв вид климатични условия.

Ползи от употребата на Atlantic ALFEA EXCELLIA

Избирайки Atlantic ALFEA EXCELLIA DUO A.I. HP TRI 15, домакинствата могат да се възползват от значителни икономии на сметки за електрическа енергия. Благодарение на дългосрочната енергийна ефективност, инвестирайки в термопомпата, клиентите получават не само комфорт в дома, но и намалени разходи за енергия.

Устойчиво решение за климатизация

Термопомпите предлагат устойчиво решение за отопление и охлаждане, тъй като използват природен ресурс – въздуха, за да генерират необходимата енергия. Те са съвършена опция за тези, които искат да намалят въглеродния си отпечатък и да допринасят за опазването на околната среда.

Технически спецификации

  • Мощност на отопление: до 15Kw
  • Мощност на охлаждане: в зависимост от условията
  • Капацитет на бойлера: 190 литра
  • Вграден буферен съд: 24 л

Заключение

Ако търсите надеждно, ефективно и интелигентно решение за отопление и охлаждане на вашия дом, Atlantic ALFEA EXCELLIA DUO A.I. HP TRI 15 е идеалният избор. Съчетавайки иновации, енергийна ефективност и приятелство с околната среда, тази термопомпа е не само инвестиция в комфорт, но и в устойчиво бъдеще.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!