Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Външно тяло на мултисплит система Mitsubishi Electric MXZ-2F42VF

Външно тяло на мултисплит система Mitsubishi Electric MXZ-2F42VF

3149,00 лв.

Мултисплит климатична система MXZ-2F42VF работи с до две вътрешни тела от климатици Mitsubishi Electric, които могат да бъдат различни по вид. Предоставя висока енергоефективност и възможност за гъвкав монтаж и независим контрол на всяко вътрешно тяло.

Код: 2550051bt Категория:

Описание

Мултисплит климатичната система Mitsubishi Electric MXZ-2F42VF представлява иновационно решение за охлаждане и отопление, което съчетава висока енергоефективност и гъвкав дизайн. Това устройство е специално проектирано да работи с до две вътрешни тела от различен тип, което го прави уникално подходящо за многофамилни домакинства и търговски обекти, където е необходимо индивидуално регулиране на температурата. В следващите редове ще разгледаме подробно характеристиките, предимствата и възможностите на това устройство.

Ключови характеристики на Mitsubishi Electric MXZ-2F42VF

Мултисплит системата MXZ-2F42VF предлага множество забележителни характеристики, които я правят отличен избор за вашия дом или офис.

Енергоефективност

С енергиен клас A+++ за охлаждане и A++ за отопление, MXZ-2F42VF е проектиран да предоставя изключителна енергоефективност. Това означава спестяване на разходи за електрическа енергия, което е от съществено значение в днешно време. Устройството предлага EER от 4.29 и SEER от 8.69, което показва, че можете да се насладите на комфорт без да натоварвате бюджета си.

Персонализирано управление

Мултисплит системата предлага възможност за независим контрол на всяко от вътрешните тела, което ви предоставя гъвкавост да настройвате температурата според индивидуалните предпочитания на всяка стая. Това е особено полезно в пространства с различни нужди за отопление или охлаждане.

Инсталация и монтаж

Процесът на инсталация на MXZ-2F42VF е също така значително опростен. Устройството предлага гъвкави опции за монтаж, което го прави идеален за всякакви архитектурни условия, без значение дали сте в апартамент или къща. С максимална мощност за охлаждане от 4.4 kW, то е подходящо за стаи до 30 кв. м.

Работни температури

Системата е проектирано да работи при изключително широка температура на охлаждане от -10 до 46 °C, което ви гарантира надеждност дори при екстремни климатични условия. Отоплителната мощност варира от -15 до 24 °C, осигурявайки комфорт дори в най-студените месеци.

Звукови показатели

Производителността по отношение на шум е важен аспект, особено за домашни условия. MXZ-2F42VF предлага нива на шум от само 44 dB при охлаждане и 50 dB при отопление, което го прави сравнително тихо устройство, което не нарушава спокойствието на дома.

Поддръжка и гаранция

Висококачествените продукти на Mitsubishi Electric идват с 36 месеца гаранция, гарантирайки вашето спокойствие и увереност в неговата надеждност. Съветваме ви да извършвате редовна поддръжка, за да осигурите дълготрайна работа на системата.

Заключение

Като обобщение, мултисплит климатичната система Mitsubishi Electric MXZ-2F42VF е уникално предложение, с което можете да се наслаждавате на оптимално отопление и охлаждане във вашето пространство. С многобройни предимства, отлична енергоефективност и надеждност, тя е идеален избор за всеки дом.

Допълнителна информация

Производител

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

Максимален брой вътрешни тела

2

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!