Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Термопомпа Atlantic ALFEA EXCELLIA HP A.I. TRI 17 Kw – отопление, охлаждане и БГВ

Термопомпа Atlantic ALFEA EXCELLIA HP A.I. TRI 17 Kw – отопление, охлаждане и БГВ

20290,00 лв.

Код: ATLANTINC ALFEA EXCELLIA HP A.I. TRI 17bc Категория:

Описание

Термопомпа Atlantic ALFEA EXCELLIA HP A.I. TRI 17 – високоефективно решение за отопление и охлаждане

Термопомпите представляват един от най-екологичните и икономически ефективни начини за отопление, охлаждане и производство на битова гореща вода (БГВ). Atlantic ALFEA EXCELLIA HP A.I. TRI 17 е иновационно устройство, което предлага над 4.3 COP, осигурявайки значителна икономия на енергия и разходи за отопление и охлаждане на вашия дом или офис.

Спецификации и характеристики на термопомпата

Термопомпата Atlantic ALFEA EXCELLIA HP A.I. TRI 17 разполага с редица ключови функции, които я правят идеалното решение за вашите нужди от климатизация:

  • Контролер Navistem 400S, който улеснява управлението и настройките на устройството.
  • Вътрешни компоненти от марки като Fujitsu General, известни с високото качество и надеждност на продукцията си.
  • Вграден буферен съд с обем 24 литра, който осигурява допълнителна енергийна ефективност и подобрява резултатите от работа на системата.
  • Патентован коаксиален топлообменник, който оптимизира преноса на топлина и повишава ефективността.
  • Инверторно управление, което позволява автоматична настройка на производителността според нуждите на помещението.
  • Съвместимост с Cozytouch, което позволява дистанционно управление чрез смартфон или таблет.

Как работи термопомпата ALFEA EXCELLIA HP A.I. TRI 17?

Термопомпата извлича топлина от околната среда и я трансформира в полезна топлина за отопление на помещения или производство на БГВ. Технологията на инвертора позволява оптимална работа при различни температури. Устройството е проектирано да работи ефективно дори при ниски температури, осигурявайки необходимият комфорт през зимните месеци.

Предимства на използването на Atlantic ALFEA EXCELLIA HP A.I. TRI 17

Енергийна ефективност: С COP до 4.3, термопомпата предлага висока ефективност, която води до по-ниски сметки за енергия. Това я прави особено привлекателна за домакинства и бизнеси, които искат да намалят операционните си разходи.

Екологичност: Термопомпите произвеждат по-малко въглеродни емисии в сравнение с традиционните отоплителни системи, което ги прави по-екологично чисти.

Гъвкавост: Подходяща е за подобряване на климатизацията на различни приложения – от домове до офис сгради и производствени съоръжения.

Монтаж и поддръжка на термопомпата

Правилният монтаж е от съществено значение за оптималното функциониране на термопомпата. Препоръчително е да се доверите на сертифицирани специалисти, които да извършат инсталацията. Поддръжката на устройството включва регулярна проверка на компонентите и изчистване на фините частици, които могат да повлияят на производителността.

Често задавани въпроси

Какви са разходите за инсталация на термопомпа? Разходите за инсталация могат да варират в зависимост от сложността на системата и спецификата на инсталацията.

Какви са основните проблеми, които могат да възникнат? Основните проблеми може да включват недостатъчно данни за температурата, неизправности в компресора и невъзможност за свързване с интернет.

Завършване

Термопомпа Atlantic ALFEA EXCELLIA HP A.I. TRI 17 е отличен избор за постигане на оптимален комфорт, енергийна ефективност и екологична устойчивост. Независимо дали търсите решение за отопление, охлаждане или производство на БГВ, тази термопомпа отговаря на високи стандарти и предоставя надеждност и ефективност в дългосрочен план.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!