Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

MITSUBISHI SUZ-M25VA ВЪНШНО

MITSUBISHI SUZ-M25VA ВЪНШНО

2110,00 лв.

Код: 2560351bt Категория:

Описание

Климатизацията е не само лукс, а необходимост, особено в съвременния динамичен свят. Изборът на правилния климатик е от съществено значение за осигуряване на комфорт и икономия на енергия. Mitsubishi SUZ-M25VA е иновативен климатик с модерна технология, която предлага надеждност и ефективност.

Основни характеристики на Mitsubishi SUZ-M25VA

Mitsubishi SUZ-M25VA е външно тяло климатик, проектирано за оптимално представяне и енергийна ефективност. С мощност от 2.5 kW, този модел може да обслужва помещения от среден размер, предоставяйки комфорт във всеки един момент.

Технически спецификации

Параметър Стойност
Модел SUZ-M25VA
Капацитет на охлаждане 2.5 kW
Капацитет на отопление 3.2 kW
Енергийна ефективност A+
Шумност на външното тяло 49 dB

Вътрешно тяло

Вътрешното тяло на Mitsubishi SUZ-M25VA е проектирано да бъде минималистично и елегантно, съчетавайки се с всяка интериорна среда. С интуитивно управление и множество функции за настройка, потребителите могат лесно да регулират температурата и мощността на устройството.

Външно тяло

Външното тяло притежава устойчив дизайн, който може да издържи на неблагоприятни метеорологични условия. Продуктът е оборудван с надеждни защитни механизми за предотвратяване на повреди и увеличаване на живота на устройството.

Предимства на семейство климатери Mitsubishi

Климатиците на Mitsubishi се радват на висока репутация по целия свят благодарение на своята надеждност, енергийна ефективност и иновации. Използвайки иновативни технологии, продуктите от серията SUZ предлагат на потребителите множество предимства.

Енергийна ефективност

Климатиците Mitsubishi SUZ-M25VA предлагат отлично решение за енергийна ефективност, което води до по-ниски сметки за електричество. С клас A+, те минимализират консумацията на енергия без да жертват производителността.

Тишина при работа

Този модел е проектиран да работи тихо, което е особено важно за домашни и офис пространства. Ниските нива на шум от 49 dB осигуряват комфортна атмосфера.

Дълготрайност

Mitsubishi предлага висококачествени материали и технологии, които предотвратяват корозия и увеличават устойчивостта на климатизатора на дълъг срок.

Заключение

Климатизаторът Mitsubishi SUZ-M25VA е идеален избор за всеки, който търси надеждност, ниски разходи за енергия и гаранция за комфорт. С иновативните технологии и дългогодишната репутация на марката, можете да сте сигурни в качеството на този продукт.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!