Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Tермопомпа ALFEA DUO GAS 16Т

Tермопомпа ALFEA DUO GAS 16Т

22190,00 лв.

Код: ATLANTINC ALFEA HYBRID DUO GAS TRI 16bc Категория:

Описание

Търсите иновативно решение за отопление и наводняване? Представяме ви термопомпата ALFEA DUO GAS 16Т, оптимизирана за ефективност и комфорт. С комбинирана мощност за отопление и вграден бойлер, това устройство предлага всичко необходимо за вашия дом. Какво прави ALFEA DUO GAS 16Т уникално?

Екологичност и спестяване на ресурси

ALFEA DUO GAS 16Т е проектирана да бъде не само мощна, но и изключително икономична. Със стандарт COP до 4.37 (при +7°C / +35°C), термопомпата осигурява значителни икономии в потреблението на енергия. Това означава, че за всяка вложена единица електрическа енергия, вие получавате до четири единици топлина.

Иновативен дизайн и лесен монтаж

С нейната съвременна конструкция, ALFEA DUO GAS 16Т е проектирана за лесен монтаж. Тя е идеална за подмяна на съществуващ газов котел, което улеснява интеграцията в съществуващи отоплителни системи. Тази гъвкавост я прави предпочитано решение за вашия дом.

Високотемпературна работа

С температура на изходящата вода до 80°C, термопомпата е перфектна за сурови климатични условия. Независимо дали е зима или лято, ALFEA DUO GAS 16Т осигурява постоянен и надежден поток на топлина.

Вграден бойлер за битова гореща вода

С включен 120-литров бойлер от неръждаема стомана, ALFEA DUO GAS 16Т не само отоплява вашето пространство, но и предоставя необходимата гореща вода за вашето домакинство. Този бойлер е проектиран да осигурява постоянен поток на гореща вода, без компромиси в ефективността.

Персонализирано решение за всяко домакинство

Термопомпата ALFEA DUO GAS 16Т е идеална за различни нужди и изисквания. Независимо дали подобрявате съществуващата система, или изграждате нова, нейният адаптивен характер я прави идеален избор за разнообразни домашни решения.

Висока надеждност и дълъг живот

С вътрешни компоненти от Fujitsu General, ALFEA DUO GAS 16Т предлага висока надеждност и дълъг експлоатационен живот, което я прави дългосрочно решение за отопление и битова гореща вода. Доверете се на утвърдени технологии и получете безпроблемна работа години наред.

ALFEA DUO GAS 16Т не е просто термопомпа; това е иновационно решение, което обединява всичко необходимо за ефективност, надеждност и комфорт. Не губете време и ресурси с остарели решения. Изберете ALFEA DUO GAS 16Т и инвестирайте в бъдещето на вашия дом!

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!