Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Tермопомпа ALFEA DUO GAS 14Т

Tермопомпа ALFEA DUO GAS 14Т

21190,00 лв.

Код: ATLANTINC ALFEA HYBRID DUO GAS TRI 14bc Категория:

Описание

Термопомпа ALFEA DUO GAS 14Т е иновационно решение за отопление на вашия дом, съчетаващо технологични предимства и удобство. Тази термопомпа е проектирана с акцент на енергийна ефективност и е идеална за замяна на стари газови котли.

Предимства на термопомпа ALFEA DUO GAS 14Т

С вграден 120-литров бойлер, изработен от неръждаема стомана, термопомпата ALFEA осигурява не само отопление, но и гореща вода, което допринася за комфорта на всеки дом. Високата температура на изходящата вода до 80°C я прави подходяща и за по-големи помещения.

Енергийна ефективност

Термопомпата ALFEA DUO GAS 14Т предлага COP до 4.37 при условия от +7°C до +35°C. Това означава, че за всеки 1 kWh електрическа енергия, която потребява, тя извлича 4.37 kWh от околната среда, което значително намалява разходите за отопление.

Лесен монтаж и поддръжка

Замяната на стар газов котел с термопомпа ALFEA е бърз и лесен процес, благодарение на компактния дизайн и лесната настройка на системата. Разработена с иновационни технологии, термопомпата изисква минимална поддръжка.

Вътрешни компоненти от Fujitsu General

ALFEA DUO GAS 14Т е изградена с компоненти от известния производител Fujitsu General, което осигурява надеждност и дълъг живот на устройството. Тези компоненти са проектирани да функционират безупречно дори и в дългосрочен план.

Как да изберем правилната термопомпа?

Изборът на подходяща термопомпа зависи от множество фактори, включително размерите на помещението, климатичните условия и специфичните нужди на вашето домакинство. Специализираните консултанти могат да ви помогнат в избора на оптималното решение.

Климатични условия

Термопомпата трябва да бъде избрана в зависимост от климатичните условия на региона, в който живеете. В райони с ниски температури, термопомпата с висока температура на изходящата вода ще бъде от особено значение.

Размер на помещението

Осигурете достатъчна мощност в зависимост от размерите на помещението, което искате да отоплявате. ALFEA DUO GAS 14Т е подходяща за по-големи помещения, поради високата си производителност.

Инсталация

Инсталирането на термопомпа трябва да бъде извършвано от квалифицирани специалисти, които да осигурят коректната работа на системата.

Поддържайте системата си в добро състояние

За да осигурите дългосрочната работа на термопомпата, е важно да провеждате редовна поддръжка и проверка на системата.

При избора на термопомпа ALFEA DUO GAS 14Т вие не само подобрявате качеството на живота си, но и инвестирате в бъдещето по устойчив начин.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!