Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Канален климатик Gree GUD71PH1 + GUD71W1/NhA-S

Канален климатик Gree GUD71PH1 + GUD71W1/NhA-S

2920,00 лв.

Канален климатик GUD71PH1 + GUD71W1/NhA-S от продуктовата гама канални климатици на Gree е предназначен за скрит монтаж в таван. Този тип климатици са перфектният избор за хотели, административни учреждения и др., тъй като вътрешните тела са скрити. Моделът гарантира нисък разход на електроенергия и ниски нива на шум. (в комплекта е включено жично дистанционно)

Код: 2560231_1bt Категория:

Описание

Канален климатик Gree GUD71PH1 + GUD71W1/NhA-S е идеалният решение за ваше помещение, което изисква ефикасно отопление и охлаждане. С изящен и компактен дизайн, този климатик предлага скрит монтаж в таван, което го прави почти невидим, но изключително ефективен. Благодарение на високата производствена мощност от 7.1 kW за охлаждане и 8.0 kW за отопление, той е подходящ за помещения до 49 кв. м. Моделът е идеален за хотели, офиси и административни сгради, където естетиката и ефективността са в единство.

Основни предимства на канала климатик Gree GUD71PH1 + GUD71W1/NhA-S

Една от най-силните точки на Gree GUD71PH1 + GUD71W1/NhA-S е иновационната технология на охлаждане и отопление. С EER от 3.7 и SEER от 6.6, климатикът осигурява отлична ефективност, което означава по-ниски разходи за енергия и отлична производителност на всяка температура. Благодарение на високата си производителност, отоплителният коефициент COP е 4, а сезонният коефициент на трансфериране SCOP е 4.1, което го прави изключително икономичен за употреба.

Тих и надежден

Климатикът Gree GUD71PH1 + GUD71W1/NhA-S осигурява ниски нива на шум, с работно ниво на шум, достигащо само 31 dB в безшумен режим. Това го прави подходящ избор за всяка среда, където тишината е от значение, като спални и места за отдих. Освен това, комплектът включва жично дистанционно, което увеличава комфорта при управление на устройството.

Защо да изберете канални климатици?

Каналните климатици предлагат уникално решение за управление на климатичните условия, предоставяйки обширно разпределение на въздуха без видими устройства. Със скрития си монтаж в таван, те осигуряват по-добра естетика, особено в съществени пространства. Въведете ненадминат комфорт във всяка стая, поддържайки перфектна температура в целия интериор на помещението.

Технически характеристики на Gree GUD71PH1 + GUD71W1/NhA-S

Отдавана мощност на охлаждане – / 7.1 / – kW
Отдавана мощност на отопление – / 8.0 / – kW
Консумирана мощност на охлаждане – / 1.92 / – kW
Консумирана мощност на отопление – / 2.0 / – kW
Хладилен агент R-32
Енергиен клас на охлаждане / отопление A++ / A+
Работна температура на охлаждане -20 ~ 48 °C
Работна температура на отопление -20 ~ 24 °C

Гаранция и поддръжка

Kлиматикът идва с 24 месеца гаранция, предлагаща необходимата сигурност и спокойствие. С правилна поддръжка и грижа, Gree GUD71PH1 + GUD71W1/NhA-S ще служи надеждно в продължение на много години напред.

Ако искате да запазите предимствата на удобството, енергийна ефективност и не само, но и изящен дизайн, то Gree GUD71PH1 + GUD71W1/NhA-S е идеалният избор за вас!

Допълнителна информация

Производител

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

24 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!