Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Термопомпа Atlantic ALFEA EXCELLIA A.I. T 16 Kw – отопление, охлаждане и БГВ

Термопомпа Atlantic ALFEA EXCELLIA A.I. T 16 Kw – отопление, охлаждане и БГВ

15490,00 лв.

Код: ATLANTINC ALFEA EXCELLIA A.I. TRI 16bc Категория:

Описание

Термопомпата Atlantic ALFEA EXCELLIA A.I. T 16 kW е иновационен продукт, проектиран за отопление, охлаждане и подгряване на битова гореща вода (БГВ). С изключителен COP до 4.3 при температура 7°C / 35°C, тази термопомпа предлага енергийна ефективност, която е непредставима за традиционните отоплителни решения. Един от основните предимства на термопомпата е контролерът Navistem 400S, който позволява прецизно управление на системата и лесно настройка на желаната температура. Вътрешните компоненти от Fujitsu General гарантират надеждност и дълготрайност на продукта.

Как работи термопомпата Atlantic ALFEA EXCELLIA A.I. T 16 kW?

Термопомпата Atlantic ALFEA EXCELLIA A.I. T 16 kW функционира на основата на инверторна технология, която осигурява динамично регулиране на ефективността. Чрез комбинирането на принципите на земя-вода и въздух-вода, тази термопомпа предлага оптимални резултати независимо от външните условия. Инверторното управление позволява бързо отопление и охлаждане, спомагайки за постигане на комфортна температура в помещението само за няколко минути.

Патентован коаксиален топлообменник

Едно от уникалните решения на Atlantic ALFEA EXCELLIA A.I. е патентованият коаксиален топлообменник, който е проектиран да максимизира трансфера на топлина и да минимизира загубите. Тази иновация не само увеличава ефективността на термопомпата, но също така намалява необходимостта от поддръжка и удължава живота на устройството.

Капацитет и производителност

Atlantic ALFEA EXCELLIA A.I. T 16 kW е проектирана да отговаря на нуждите на различни типове пространства – от малки апартаменти до значими търговски площи. Изходната мощност от 16 kW позволява бързо затопляне на помещението, докато енергийният клас A++ осигурява спестявания на сметките за електричество.

Управление и свързаност

Термопомпата предлага дистанционно управление през смарт телефон или таблет с помощта на съвместимостта с Cozytouch. Това означава, че можете да контролирате температурата в дома си от всяка точка, осигурявайки максимално удобство и гъвкавост в начина на живот.

Ползи от използването на Atlantic ALFEA EXCELLIA A.I. T 16 kW

Използването на термопомпата предоставя множество предимства:

  • Висока енергийна ефективност, спестяваща необходимостта от значителни инвестиции в електрическа енергия.
  • Устойчивост на екологията, тъй като термопомпите използват възобновяеми източници на енергия.
  • Лесна инсталация и поддръжка, с минимални разходи за поддръжка в дългосрочен план.
  • Възможност за комбиниране с фотоволтаични системи за максимално спестяване на енергия.

С Atlantic ALFEA EXCELLIA A.I. T 16 kW всеки дом може да се превърне в уютно и економично пространство, което отговаря на всички съвременни изисквания за комфорт и енергийна ефективност.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!