Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Mitsubishi Heavy Industries SRF50ZSX-W + SRC50ZSX-W – подово тяло

Инверторен климатик Mitsubishi Heavy Industries SRF50ZSX-W + SRC50ZSX-W – подово тяло

3999,00 лв.

Инверторният подов климатик Mitsubishi Heavy Industries SRF50ZSX-W / SRC50ZSX-W е подходящ за помешения до 37 кв.м. Благодарение на двата филтъра за пречистване, осигурява въздух без бактерии, алергени и вируси. Нискостенният монтаж подобрява значително отоплителните параметри, гарантирайки ви топла зима и хладно лято. Всички климатици от серия SRF ZSX-W са с 36 месеца гаранция.

Код: 2520914bt Категория:

Описание

Инверторният климатик Mitsubishi Heavy Industries SRF50ZSX-W / SRC50ZSX-W е иновация в света на климатичната техника, проектиран да осигури комфорт и оптимално състояние на въздуха във Вашите помещения. Специално проектираният за подов монтаж климатик, идеален за стаи до 37 кв.м, предлага не само ефективна работа, но и естетичен вид. С мощност 5,0 kW за охлаждане и 6,0 kW за отопление, устройството е способно да поддържа желаната температура, дори в екстремни метеорологични условия.

Основни характеристики и предимства

Климатикът разполага с два специализирани филтъра, които пречистват въздуха от вируси, алергени и бактерии, осигурявайки Ви чист и свеж въздух. Енергийният клас на устройството A++ е доказателство за икономичната му работа, което ще се отрази на разходите за електричество. Моделът е създаден да функционира в диапазон от -15 °C до 46 °C, което го прави изключително гъвкав и подходящ за всякакви климатични условия.

Технически параметри

Отдавана мощност на охлаждане 1.1 / 5.0 / 5.6 kW
Отдавана мощност на отопление 0.8 / 6.0 / 7.4 kW
Консумирана мощност на охлаждане – / 1.32 / – kW
Консумирана мощност на отопление – / 1.58 / – kW

С мощност от 18 000 BTU, инверторният климатик е проектиран да осигури ефективно охлаждане и отопление. Следователно, независимо от времето навън, Вие може да се наслаждавате на идеалния микроклимат у дома или в офиса.

Лесен монтаж и поддръжка

Нискостенният монтаж на климатичния апарат позволява лесна инсталация и по-добро разпределение на топлината в помещението. Конструкцията на климатиката е проектирана с акцент на лесен достъп до основните компоненти за обслужване, което прави поддръжката изключително удобна.

Значение на избора на инверторен климатик

При избора на климатик, е важно да се има предвид не само цената, но и енергийният клас, производителят и функционалността му. Mitsubishi Heavy Industries предлага висококачествени продукти, които са известни със своето дълготрайно и надеждно функциониране, и затова клиентите могат да разчитат на безупречно качество и представяне.

Инновации в технологията на климатиците

Технологията на инверторите е революционен напредък, който позволява по-прецизно регулиране на температурата и по-ниски нива на шум по време на работа. С инверторния механизъм се избягва традиционният старт-стоп режим на конвенционалните климатици, като по този начин значително се увеличава ефективността и намалява разхода на енергия.

Идеален избор за всеки дом

Климатикът Mitsubishi Heavy Industries SRF50ZSX-W / SRC50ZSX-W е идеален не само за домашна употреба, но също така е отличен вариант за офиси, магазини и комерсиални пространства. Неговият елегантен и стилен дизайн пасва на почти всеки интериор, а отличната производителност го прави един от лидерите в своя клас. С 36 месеца гаранция, клиентите могат да се чувстват сигурни в избора си.

Когато инвестирате в инверторен климатик, Вие всъщност инвестирате в своето здраве и комфорт. Лесното му управление, разнообразието от функции и икономическите му предимства го правят отличен избор. Не забравяйте, че правилната температура и влажност в помещението са важни за ваше здраве, работоспособност и комфорт.

Допълнителна информация

Производител

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!