Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Daikin Emura 3 FTXJ50AB + RXJ50A

Инверторен климатик Daikin Emura 3 FTXJ50AB + RXJ50A

6006,00 лв.

Инверторен климатик FTXJ50A / RXJ50A е част от най-новата дизайнерска серия климатици Emura 3 на Daikin. Уникалният дизайн, предлаган в 3 цвята – матово бял, сребърен и матово черен, и специално разработените технологии гарантират комфорт, ефективност (A++ при охлаждане и отопление) и надеждност през цялата година.

Код: 25201038bt Категория:

Описание

Светът на климатизацията се е променил значително през последните години, благодарение на иновативните технологии и дизайн на продуктите. Инверторният климатик Daikin Emura 3 FTXJ50AB + RXJ50A внася нов стандарт за комфорт и енергийна ефективност в домове и офиси. Неговият уникален дизайн и технология го поставят на преден план, като отличен избор за тези, които ценят стил и функционалност.

Дизайн и функции на Daikin Emura 3

Инверторният климатик Daikin Emura 3 е наличен в три елегантни цвята – матово бял, сребърен и матово черен. Този климатик не само охлажда и отоплява, но и добавя естетическа стойност на всяко помещение. Освен стилния вид, Emura 3 притежава Wi-Fi модул в комплекта, което позволява дистанционно управление чрез приложение на мобилен телефон. Технологията на инвертора осигурява променлива мощност, което означава, че климатикът автоматично регулира ефективността си в зависимост от нуждите на помещението.

Енергийна ефективност и ефективност на охлаждане

Със своя рейтинг A++ за охлаждане и отопление, Daikin Emura 3 е идеален за потребителите, които искат да намалят разходите за енергия. Отдавана мощност на охлаждане варира от 1.7 kW до 5.3 kW, а за отопление – от 1.7 kW до 6.5 kW. Също така, годишният разход на електроенергия за охлаждане е 239 kWh, а за отопление – 1218 kWh.

Технология и иновации

Инверторната технология позволява динамично регулиране на мощността, което не само удължава срокa на работа на климатика, но и осигурява постоянен комфорт. Допълнително, климатикът разполага с хладилен агент R-32, който е по-екологичен и ефективен от традиционните хладилни агенти. В момента, когато температурата на външната среда достига до -10 °C, климатикът все още остава ефективен и предоставя надеждно отопление.

Инсталация и поддръжка

Инсталирането на инверторния климатик Daikin Emura 3 е лесно, благодарение на оборудването с компактни размери на вътрешното и външното тяло. Вътрешното тяло е с размери 305 x 900 x 212 мм и тежи само 12 кг, а външното тяло е с размери 734 x 954 x 408 мм и тежи 49 кг. Тази компактност Ви позволява да го монтирате на различни места без проблеми. Поддръжката е сравнително проста, тъй като модулите се проектирани да бъдат лесни за достъп и почистване.

Уютен климат през всички сезони

С инверторния климатик Daikin Emura 3, можете да се насладите на уютен климат през всички сезони. Неговите широки диапазони на температурата за охлаждане (-10 ~ 50 °C) и отопление (-20 ~ 24 °C) правят този продукт идеален за различни климатични условия. Освен това, нивата на шум (24 до 46 dB) означават, че можете да работите или спите спокойно, без да се притеснявате от досадни звуци.

Гаранция и надеждност

Daikin предлага 36 месеца гаранция на инверторния климатик Emura 3, което е знак за тяхната увереност в качеството и надеждността на продукта. Няма нищо по-важно от спокойствието, което идва с надежден климатик, така че можете да се насладите на комфорта, без грижи за случайни повреди или проблеми.

Със стилен дизайн, иновации, енергийна ефективност и лесна инсталация, инверторният климатик Daikin Emura 3 FTXJ50AB + RXJ50A е отличен избор за всеки дом или офис. Изберете Emura 3 и се уверете, че всяка стая е поддържана при идеалните условия.

Допълнителна информация

Производител

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!