Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Daikin Emura 3 FTXJ50AW + RXJ50A

Инверторен климатик Daikin Emura 3 FTXJ50AW + RXJ50A

5941,01 лв.

Инверторен климатик FTXJ50A / RXJ50A е част от най-новата дизайнерска серия климатици Emura 3 на Daikin. Уникалният дизайн, предлаган в 3 цвята – матово бял, сребърен и матово черен, и специално разработените технологии гарантират комфорт, ефективност (A++ при охлаждане и отопление) и надеждност през цялата година.

Код: 25201027bt Категория:

Описание

Климатизацията на вашия дом или офис никога не е била по-стилна и ефективна, отколкото с инверторни климатици Daikin Emura 3 FTXJ50AW + RXJ50A. Тази сериозна иновация от японския производител Daikin е специално проектирана да осигури идеален климат, независимо от сезона. С новия инверторен климатик FTXJ50A / RXJ50A можете да се насладите на невероятен комфорт и стил, благодарение на уникалния му дизайн, който е наличен в три атрактивни цвята – матово бяло, сребристо и матово черно.

Дизайн и Функционалност

Емура 3 не е просто климатик, а истински дизайнерски елемент за вашето пространство. Моделът притежава изчистени линии и елегантна форма, която лесно се интегрира във всеки интериор. Заедно с приятните цветове, Emura 3 предлага и много технологични възможности. Например, Wi-Fi модулът в комплекта позволява дистанционно управление на устройството през вашия смартфон, което е особено полезно, когато сте извън дома.

Технологии за Енергийна Ефективност

С инверторния климатик FTXJ50A, вие ще спестите значително количество електрическа енергия, благодарение на клас A++ при охлаждане и отопление. Това означава, че климатикът не само че е икономичен, но и притежава висок сезонен коефициент на охлаждане (SEER) от 7.33 и коефициент на трансформация на отопление (SCOP) от 4.6. В резултат на това, вашите сметки за електричество ще бъдат значително по-ниски, а вие ще можете да се наслаждавате на приятно отопление или охлаждане без угрижа и разходи.

Комфорт при Работни Условия

Работната температура на охлаждане варира между -10 и 50 °C, докато температурата на отопление е между -20 и 24 °C. Това означава, че Emura 3 е подходящ за използване през цялата година, независимо от климатичните условия навън. Също така, климатикът е проектиран да обслужва помещения с площ до 36 квадратни метра, което го прави идеалното решение за по-малки апартаменти или офис пространства.

Нивото на Шум и Комфорт

Няма нужда да се тревожите за шум от работата на климатика. Emura 3 е проектиран с ниски нива на шум, които варират между 24 и 46 dB в зависимост от режима на работа. Така вие можете да се наслаждавате на тишина и спокойствие, докато климатикът се грижи за комфорта на вашия дом.

Поддръжка и Гаранция

С 36 месеца гаранция, която предоставя допълнителна сигурност и спокойствие при закупуването на инверторния климатик Daikin, Emura 3 ви осигурява долгосрочна стойност. Също така, производителят предлага разнообразие от техники за поддръжка и сервиз, за да осигури, че вашият климатик ще функционира ефективно в продължение на години.

Заключение

На финала, инверторният климатик Daikin Emura 3 FTXJ50AW + RXJ50A е перфектното решение за всеки, който търси иновация, стил и ефективност в един продукт. Независимо дали става въпрос за домашна или офис употреба, този климатик предлага всичко необходимо за комфортно и приятно пространство.

Допълнителна информация

Производител

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!