Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Daikin Emura 3 FTXJ42AB + RXJ42A

Инверторен климатик Daikin Emura 3 FTXJ42AB + RXJ42A

5477,00 лв.

Инверторен климатик FTXJ42A / RXJ42A е част от най-новата дизайнерска серия климатици Emura 3 на Daikin. Уникалният дизайн, предлаган в 3 цвята – матово бял, сребърен и матово черен, и специално разработените технологии гарантират комфорт, ефективност (A++ при охлаждане и отопление) и надеждност през цялата година.

Код: 25201037bt Категория:

Описание

Инверторният климатик Daikin Emura 3 FTXJ42AB + RXJ42A е съвършено решение за комфорт в дома или офиса. С уникалния си дизайн и възможностите, които предлага, този климатик не само че осигурява необходимата температура, но и добавя стил към всяко помещение.

Какво прави климатик Daikin Emura 3 уникален?

Климатикът Daikin Emura 3 е усъвършенстван инверторен климатик, който ИНТЕГРИРА технологии, позволяващи отлична енергийна ефективност. Специалният Wi-Fi модул, включен в комплекта, ви дава възможност за дистанционно управление на устройството. Неговият модерен дизайн е наличен в три стилни цвята: матово бяло, сребърно и матово черно, което го прави идеален за всякакви интериори.

Основни характеристики на Daikin Emura 3

С мощност на охлаждане между 1.7 kW и 5.0 kW и мощност на отопление между 1.7 kW и 6.0 kW, климатикът е подходящ за помещения до 33 кв. м. Енергийният клас A++ (както при охлаждане, така и при отопление) показва, че устройството е не само ефективно, но и икономично. Работната температура от -10 °C до 50 °C при охлаждане и -20 °C до 24 °C при отопление гарантира работа дори при крайни климатични условия.

Плюсове на инверторните климатици

Инверторните технологии, използвани в Daikin Emura 3, позволяват плавна регулировка на температурата, без да се създават големи колебания. Това води до по-ниски сметки за електричество и подобрен комфорт. Специално проектираните системи за контрол на шума осигуряват тишина по време на работа, в резултат на което можете да се наслаждавате на спокойствие в дома или офиса.

Системи за интелигентно управление

С вградения Wi-Fi модул потребителите могат да управляват климатичната система от смартфон или таблет. Така, можете да настроите температурата, когато не сте близо до устройството, осигурявайки максимален комфорт веднага щом се приберете у дома. С приложението на Daikin можете да наблюдавате и регулирате настоящата температура, режимите на работа, а също и да получавате известия за поддръжка.

Екологичност на Daikin Emura 3

С използването на фреон R-32, който е по-екологосъобразен в сравнение с предишните хладилни агенти, можете да сте сигурни, че правите избор, който е приятелски настроен към околната среда. С този климатик вие получавате не само комфорта на постоянна температура, но и намаляване на въглеродните емисии.

Лесна поддръжка и гаранция

Daikin Emura 3 предлага 36 месеца гаранция, която подчертава качеството и надеждността на марката. Създаден да бъде лесен за поддръжка, климатикът разполага с лесно сменяеми филтри и опции за бизнес поддръжка, което го прави идеален за домове и малки офиси.

Климатикът Daikin Emura 3 FTXJ42AB + RXJ42A е не само ефективно решение за климатизация, но и склад на съвременен дизайн, функционалност и енергийна ефективност. Независимо от сезона, с този климатик вие получите най-доброто предложение за комфорт и уют във ваше собствено пространство.

Допълнителна информация

Производител

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!