Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Daikin Emura 3 FTXJ42AS + RXJ42A

Инверторен климатик Daikin Emura 3 FTXJ42AS + RXJ42A

5599,00 лв.

Инверторен климатик FTXJ42A / RXJ42A е част от най-новата дизайнерска серия климатици Emura 3 на Daikin. Уникалният дизайн, предлаган в 3 цвята – матово бял, сребърен и матово черен, и специално разработените технологии гарантират комфорт, ефективност (A++ при охлаждане и отопление) и надеждност през цялата година.

Код: 25201032bt Категория:

Описание

Инверторният климатик Daikin Emura 3 FTXJ42AS + RXJ42A е идеалното решение за комфорт и енергийна ефективност в съвременния дом. С уникален дизайн, предлаган в три атрактивни цвята – матово бял, сребърен и матово черен, ще се впише елегантно във всеки интериор. Но какво прави този климатик толкова специален и как може да подобри качеството на живот във вашето пространство?

Защо да изберете Daikin Emura 3

Когато става въпрос за климатични системи, ефективността и надеждността са ключови фактори. Инверторният климатик Daikin Emura 3 осигурява високи нива на комфорт с енергийна ефективност клас A++ както при охлаждане, така и при отопление. Неговият иновативен инверторен механизъм регулира мощността автоматично в зависимост от нуждите, което не само спестява енергия, но и предоставя комфорт хват на температурата.

Дизайн, който впечатлява

Daikin Emura 3 не е просто климатик, а истинско произведение на изкуството. Неговият стилен и елегантен външен вид го нарежда сред най-добрите в дизайна на климатични устройства. Компактните му размери и безшумната работа го правят идеален за всеки дом или офис. Както естетическите, така и функционалните елементи на дизайна на климатик FTXJ42A / RXJ42A заслужават внимание.

Технологии, които предпазват околната среда

Със своя хладилен агент R-32 и икономичен модул за Wi-Fi, Daikin Emura 3 е проектиран с грижа за околната среда. Чрез намаляване на въглеродните емисии, този климатик допринася за по-чиста и здрава планета. Възможността за управление чрез мобилно приложение прави всекидневието ви по-удобно и адаптивно.

Основни характеристики на Daikin Emura 3

Този инверторен климатик предлага изобилие от характеристики, които го правят идеален за различни приложения:

Мощност и ефективност

  • Охлаждане: 1.7 / 4.2 / 5.0 kW
  • Отопление: 1.7 / 5.4 / 6.0 kW
  • EER: 3.99, SEER: 7.5
  • COP: 4.12, SCOP: 4.6

Тези показатели доказват, че Daikin Emura 3 не само предоставя отлично охлаждане и отопление, а също така е и изключително ефективен, което е от съществено значение при избора на климатик.

Гъвкавост и удобство

С възможността да работи в диапазон от -10 до 50°C при охлаждане и -20 до 24°C при отопление, Daikin Emura 3 гарантира, че можете да се насладите на комфортни условия, независимо от сезона. Това е особено важно за домакинствата, които живеят в райони с променлив климат.

Способности за управление

Интегрираният Wi-Fi модул е ценен добавък, който ви позволява да контролирате климатичната инсталация дистанционно. С мобилното приложение можете да зададете графици за работа, което осигурява допълнителен удобство и енергийна ефективност.

Как да изберете правилния климатик?

С толкова много налични опции на пазара, как да изберете правилния климатик за вашето пространство? Първо, опитайте да определите вашите конкретни нужди:

  • Размер на помещението.
  • Сезонна употреба: само охлаждане или отопление също.
  • Изисквания за енергийна ефективност.

След като определите нуждите си, можете да сравните моделите и характеристиките. Daikin Emura 3 е безспорно един от най-добрите избори, предлагани на пазара.

Грижа за климатика

Не забравяйте, че правилната поддръжка е от съществено значение за дълготрайността на климатичната система. Редовното почистване на филтрите, проверка на нивата на фреон и периодични инспекции от специалисти ще гарантират, че вашият климатик функционира оптимално.

Заключение

Инверторният климатик Daikin Emura 3 FTXJ42AS + RXJ42A е не само стилен, но и ефективен, надежден и изключително удобен продукт. С многобройните си функции, уникалния си дизайн и грижа за околната среда, той е идеалният избор за всеки дом, който търси съвременни решения за климатизация. Не се колебайте да направите тази важна стъпка към вашия комфорт и начало на ново, зелено поколение климатизация.

Допълнителна информация

Производител

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!