Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Daikin Emura 3 FTXJ42AW + RXJ42A

Инверторен климатик Daikin Emura 3 FTXJ42AW + RXJ42A

5411,00 лв.

Инверторен климатик FTXJ42A / RXJ42A е част от най-новата дизайнерска серия климатици Emura 3 на Daikin. Уникалният дизайн, предлаган в 3 цвята – матово бял, сребърен и матово черен, и специално разработените технологии гарантират комфорт, ефективност (A++ при охлаждане и отопление) и надеждност през цялата година.

Код: 25201025bt Категория:

Описание

Инверторен климатик Daikin Emura 3 FTXJ42AW + RXJ42A е идеалното решение за вашия дом или офис, съчетаващо стил, комфорт и енергийна ефективност. Ние гарантираме, че с тази иновация от Daikin, климатичната система, нито едно пространство няма да остане без идеално регулирана температура. С уникалния си дизайн и наличието на три атрактивни цвята – матово бял, сребърен и матово черен, климатикът носи елегантността, която всеки интериор заслужава.

Енергийна ефективност и технологични иновации

Днешните домове и офиси стават все по-енергийно ефективни. Daikin Emura 3 предлага невероятен енергиен клас A++ за охлаждане и отопление, което намалява потреблението на електрическа енергия и спестява вашия бюджет. Технологията на инверторния компресор осигурява бърза и прецизна температура, независимо от сезона. С годишния разход на електроенергия от само 196 kWh за охлаждане и 1156 kWh за отопление, вие ще имате спокойствие, знаейки, че това е изключително изгодно решение.

Основни характеристики на продукта

Wi-Fi модул в комплекта да
Отдавана мощност на охлаждане (Мин./Ном./Макс) 1.7 / 4.2 / 5.0 kW
Отдавана мощност на отопление (Мин./Ном./Макс) 1.7 / 5.4 / 6.0 kW
Консумирана мощност на охлаждане (Мин./Ном./Макс) – / 1.05 / – kW
Консумирана мощност на отопление (Мин./Ном./Макс) – / 1.31 / – kW
Мощност (BTU) 14 000
EER (хладилен коефициент на охлаждане) 3.99
SEER (сезонен коефициент на охлаждане) 7.5

Тишина и комфорт

Съмнявате ли се, че шумът от климатичната система може да наруши спокойствието в дома? Daikin Emura 3 е проектиран с акцент на тиха работа, осигурявайки нива на шум от само 21 dB в режим на безшумно охлаждане. Независимо дали става дума за сън или работа, вы можете да разчитате на безшумното функциониране на климатичната система.

Как да изберем правилния климатик

Изборът на климатик не е просто задача. Важно е да се вземат предвид различни фактори, преди да направите покупка. Според Daikin, мястото, на което ще инсталирате климатичната система, е от изключителна важност. С плоския дизайн на Emura 3 елегантно оформления на стаята е гарантирано.

Подходящ за помещения до 33 кв. м.

Тази климатична система е проектирана да обслужва помещения с големина до 33 кв. м, което я прави идеална за малки и средни стаи, като спални, офиси или дневни. Независимо дали желаете да се охладите през лятото или да се сгреете през зимата, Daikin Emura 3 ще отговори на вашите нужди.

Управление чрез Wi-Fi

С поддръжка на Wi-Fi управление, можете да контролирате условията на температурата чрез вашия смартфон, независимо къде се намирате. Това е особено удобно, когато се връщате у дома и искате да намерите идеалната климатична среда при пристигането си.

Защо да изберете Daikin?

Пазарът на климатични системи предлага безброй опции. Но Daikin е синоним на иновации и качество. С над 90 години опит в индустрията и ангажимент към устойчива енергия, инвестирайте в надеждна и ефикасна климатична система. Вашето удовлетворение и комфорт са основен приоритет.

Заключение

С Daikin Emura 3 FTXJ42AW + RXJ42A инвестирате в комфорт и ефективност. Време е да направите избора, който ще подобри вашите условия на живот. Придобиването на инверторен климатик е не само удобство, но и отговорност към природата, благодарение на енергийната ефективност и намаленото потребление на горива.

Допълнителна информация

Производител

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!