Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Daikin Emura 3 FTXJ35AB + RXJ35A

Инверторен климатик Daikin Emura 3 FTXJ35AB + RXJ35A

4601,00 лв.

Инверторен климатик FTXJ35A / RXJ35A е част от най-новата дизайнерска серия климатици Emura 3 на Daikin. Уникалният дизайн, предлаган в 3 цвята – матово бял, сребърен и матово черен, и специално разработените технологии гарантират комфорт, ефективност (A+++ при охлаждане и отопление) и надеждност през цялата година.

Код: 25201036bt Категория:

Описание

Добре дошли в света на иновативното климатизиране с инверторния климатик Daikin Emura 3 FTXJ35AB + RXJ35A. Тази уникална серия от климатици е не само енергийно ефективна, но и естетически привлекателна. Специално проектирана с внимание към детайла, Emura 3 предлага комбинация от стил и функция, присъща за най-високите стандарти в индустрията.

Основни характеристики на инверторния климатик Daikin Emura 3

Технологиите, вложени в климатик FTXJ35A / RXJ35A, го поставят на преден план на съвременните климатични решения. С невероятна мощност от 12,000 BTU, той осигурява бързо охлаждане и отопление на помещения до 25 квадратни метра. Възможността за управление с Wi-Fi ви позволява да регулирате климатичните условия от разстояние, което добавя още по-голямо удобство на вашето ежедневие.

Енергийна ефективност

С клас А+++ за охлаждане и отопление, Daikin Emura 3 не само че е икономичен, но и екологичен. Годишният разход на електроенергия е само 136 kWh за охлаждане и 680 kWh за отопление. Изборът на хладилен агент R-32 допълнително оптимизира енергийния ефективен режим.

Дизайн и тишина

Уникалният дизайн на Daikin Emura 3, наличен в три завършващи цвята – матово бял, сребърен и матово черен, допълва интериора на всяко модерно помещение. Нивото на шум е минимално, което го прави идеален за спални и офиси, тъй като безопасно може да работи при ниски шумови нива от 19 dB, което е почти безшумно.

Инсталация и поддръжка

Монтажът на климатик Emura 3 е прост и може да бъде направен от професионални инсталатори. Осигурете си грижа и поддръжка, за да поддържате климатичната система в оптимално състояние и да удължите живота й. Отчитането и настройките на системата са лесни и интуитивни, като повечето от функциите са на разположение в приложението за управление.

Функционални възможности

Климатикът Emura 3 предлага различни функционални възможности, включително автоматичен режим, режим за климатизация и режим на работа с минимален шум. Можете да настроите температурата така, че да отговаря на вашите предпочитания, независимо от времето навън.

Безопасност и зониране

Daikin Emura 3 предлага функции за безопасност, като автоматично изключване при превишаване на допустимите температури и защита от замръзване. Зонирането на климата в помещенията е улеснено от инсталацията на повече единици, позволявайки ви индивидуално управление на различни помещения на вашия дом или офис.

Избирайки инверторния климатик Daikin Emura 3 FTXJ35AB + RXJ35A, вие се уверявате в комфорт и стил, които влияят положително на вашето качество на живот. Следвайте с нас, за да получите повече информация за този иновативен продукт и как той може да бъде полезен за вас и вашето семейство.

Допълнителна информация

Производител

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!