Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Daikin Emura 3 FTXJ35AW + RXJ35A

Инверторен климатик Daikin Emura 3 FTXJ35AW + RXJ35A

4547,00 лв.

Инверторен климатик FTXJ35A / RXJ35A е част от най-новата дизайнерска серия климатици Emura 3 на Daikin. Уникалният дизайн, предлаган в 3 цвята – матово бял, сребърен и матово черен, и специално разработените технологии гарантират комфорт, ефективност (A+++ при охлаждане и отопление) и надеждност през цялата година.

Код: 25201023bt Категория:

Описание

Климатизацията на дома е от изключително значение, особено през горещите летни месеци и студените зимни дни. Изборът на качествен климатик може да направи всичко различно, когато става дума за комфорт и ефективност. В този контекст, инверторният климатик Daikin Emura 3 FTXJ35AW + RXJ35A е идеалното решение за всеки дом. Тази иновация от Daikin се отличава с уникален дизайн и невероятна енергийна ефективност. С енергиен клас A+++ в категориите охлаждане и отопление, FTXJ35A гарантира, че ще намалите разходите за електричество, без да правите компромиси с комфорт.

Дизайн и технологии на климатик Daikin Emura 3

Климатикът Daikin Emura 3 не само че предлага иновационни технологии, но и разполага с елегантен дизайн, който е на разположение в три цвята: матово бял, сребърен и матово черен. Това го прави перфектния аксесоар за всяко помещение. Всички тези характеристики подчертават факта, че Daikin се стреми да съчетава естетиката и функционалността.

Интелигентни технологии за управление

С новите интелигентни технологии, включени в климатик FTXJ35A, потребителите могат да се насладят на пълен контрол, дори когато не са у дома. Wi-Fi модулът, включен в комплекта, ви позволява да управлявате климатика си дистанционно, осигурявайки удобство и гъвкавост. Можете лесно да регулирате температурата и да планирате работното време на климатика от всяка точка на света с помощта на приложението Daikin.

Енергийна ефективност и производителност

Климатикът Daikin Emura 3 предлага впечатляваща производителност с отдавана мощност на охлаждане до 4.0 kW и отопление до 5.2 kW. Тези характеристики го правят подходящ за помещения до 25 квадратни метра. Изключителната енергийна ефективност, запазена с 136 kWh за охлаждане и 680 kWh за отопление в годишен аспект, показва, че Daikin е задължителен избор, когато става дума за оптимизация на разходите.

Работни условия и приложения

С работни температури на охлаждане от -10 до 50 °C и на отопление от -20 до 24 °C, инверторният климатик на Daikin е перфектен за всякакви климатични условия. Независимо дали е горещо лято или студена зима, FTXJ35A ще поддържа оптимална температура в дома ви. Дефакто е необходимост за домакинства, които търсят надеждност и ефективност.

Нивото на шум и комфорт

Климатикът Daikin Emura 3 предлага високо ниво на комфорт, което е пропорционално на ниските нива на шум. С ниво на шум от само 19 dB в безшумен режим, можете спокойно да се наслаждавате на вашите дейности, без да се притеснявате от ненужното фоново шумово замърсяване.

Забележителни технически спецификации

Wi-Fi модул в комплекта да
Отдавана мощност на охлаждане 1.4 / 3.4 / 4.0 kW
Консумирана мощност на охлаждане – / 0.78 / – kW
Ниво на шум 19 dB (безшумен режим)
Енергийни класове A+++
Гаранция 36 месеца

С всички тези предимства, инверторният климатик Daikin Emura 3 FTXJ35AW + RXJ35A не просто осигурява комфорт, но също така е важно решение за всеки дом, търсещ енергийна ефективност, стил и производителност.

Допълнителна информация

Производител

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!