Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик AUX AMCO-H14/4R3A +AM2-H14/4DR3 – подово тяло

Инверторен климатик AUX AMCO-H14/4R3A +AM2-H14/4DR3 – подово тяло

2170,00 лв.

Код: 25201039bt Категория:

Описание

Климатизацията на вашия дом или офис е един от най-важните аспекти на комфорта и енергийна ефективност. Инверторният климатик AUX AMCO-H14/4R3A + AM2-H14/4DR3 с подово тяло представлява изключително решение за съвременните изисквания на потребителите. Този климатик не само че предоставя оптимално охлаждане и отопление, но също така е изграден с иновативни технологии, които намаляват енергийните разходи и увеличават удобството.

Предимства на инверторните климатици

Инверторните технологии революционизират начина, по който работят климатичните системи. Те осигуряват променлива мощност, което означава, че климатикът може да регулира своята мощност в зависимост от нуждите на помещението. AUX AMCO-H14/4R3A + AM2-H14/4DR3 е идеален пример за това как инверторните климатици могат да подобрят ефективността и комфорта.

Енергийна ефективност

С енергийните класове A++ и A+ за охлаждане и отопление, този климатик осигурява изключителна енергийна ефективност. SEER (сезонен коефициент на охлаждане) от 6.9 и SCOP (сезонен коефициент на трансформация на отопление) от 4.06 означават, че климатикът работи по-ефективно в дългосрочен план, спестявайки ви пари от сметки за електричество.

Работни температури

AUX AMCO-H14/4R3A + AM2-H14/4DR3 е способен да функционира при температури от -15 до 52 °C за охлаждане и от -15 до 24 °C за отопление, което го прави идеален за различни климатични условия. Независимо дали зимата външните температури падат под нулата или лятото са наложени горещини, този климатик ще осигури оптимален комфорт.

Дизайн и размери

Климатикът е проектиран да бъде не само функционален, но и естетически приятен. Вътрешното тяло с размери 610 x 720 x 230 мм и тегло 15 кг е компактно и лесно за инсталиране, а висока му алтернатива ще придаде модерен вид на всяко помещение. Външното тяло е също така надеждно и издръжливо, с размери 545 x 800 x 315 мм и тегло 34 кг.

Тишина при работа

Въпреки мощността си, AUX AMCO-H14/4R3A + AM2-H14/4DR3 остава тих благодарение на дизайна на компресора и конструкцията на уреда. Нивата на шум при охлаждане и отопление варират от 33 до 48 dB, което прави климатизацията почти незабележима, осигурявайки спокоен и комфортен климат.

Гаранция и поддръжка

Инверторният климатик включва 36-месечна гаранция, което подчертава ангажимента на производителя към качеството и надеждността на продукта. Периодичната поддръжка и правилната инсталация ще осигурят дългосрочната производителност на уреда.

Заключение

AUX AMCO-H14/4R3A + AM2-H14/4DR3 е идеалното решение за тези, които искат да съчетаят енергийна ефективност, надеждност и комфорт в един продукт. Независимо дали търсите охлаждане за лятото или отопление за зимата, този инверторен климатик ще отговори на всичките ви нужди и ще ви предостави оптималния комфорт, който заслужавате.

Допълнителна информация

Производител

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!