Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Gree Fairy II GWH18ACDXF-K6DNA1A – черен

Инверторен климатик Gree Fairy II GWH18ACDXF-K6DNA1A – черен

2290,00 лв.

Инверторният климатик Gree Fairy GWH18ACD-K6DNA1D е с елегантен дизайн и енергиен клас А++ при охлаждане и А+ при отопление. Моделът е с Wi-Fi модул и е подходящ за помещения до 33 кв. м. С него ще постигнете не само перфектната температура през всеки сезон, но и по-чист въздух, благодарение на вградения йонизатор, а ниските нива на шум ще допринесат за още по-голям комфорт във вашия дом или офис. Всички климатици от серията Gree Fairy са с 24 месеца гаранция.

Код: 2510006_1bt Категория:

Описание

Инверторен климатик Gree Fairy II GWH18ACDXF-K6DNA1A – Черен

Климатизацията на дома или офиса е една от най-важните аспекти на комфорта в съвременния живот. С инверторния климатик Gree Fairy II GWH18ACDXF-K6DNA1A можете да постигнете идеалната температура, независимо от сезона. Този климатик предлага елегантен дизайн, което го прави не само функционален, но и стилен акцент за всяко пространство. С енергиен клас A++ при охлаждане и A+ при отопление, можете да сте спокойни за вашите разходи за енергия.

Предимства на Gree Fairy II GWH18ACDXF-K6DNA1A

Основното предимство на Gree Fairy II е инверторната технология. Тя осигурява оптимална производителност при различни условия, намалявайки разходите за електрическа енергия в сравнение с конвенционалните климатици.

Икономия на енергия

Инверторната технология намалява потреблението на електрическа енергия, като регулира мощността на компресора, в зависимост от нуждите на помещението. С Gree Fairy можете да спестите до 30% от разходите си за енергия.

Wi-Fi модул за лесно управление

Gree Fairy II е оборудван с Wi-Fi модул, който ви позволява да управлявате климатика дистанционно чрез мобилно приложение. Това е особено удобно за тези, които желаят да нагласят температурата, преди да се приберат у дома.

Характеристики на Gree Fairy II GWH18ACDXF-K6DNA1A

Gree Fairy II е проектиран да предлага максимален комфорт през всички сезони. Неговите основни характеристики включват:

Работна температура

Климатика работи при екстремни температури: от -15 до 50 °C при охлаждане и от -25 до 30 °C при отопление. Това го прави подходящ за всякакви климатични условия.

Ниско ниво на шум

Ако търсите климатик, който да не нарушава спокойствието у дома или в офиса, Gree Fairy II е вашият перфектен избор. Нивото на шум при работа е минимално – между 31 и 45 dB, в зависимост от режима на работа.

Иновативен йонизатор

Вграденото устройство за йонизация на въздуха подобрява качеството на въздуха, който дишате, което е от особено значение за чувствителни лица или хора с респираторни проблеми.

Инсталация и поддръжка

Инсталирането на климатик Gree Fairy II е лесно и бързо. Специалистите могат да го инсталират в рамките на няколко часа, а минималната поддръжка е необходима, за да се гарантира дълготрайността му.

Гаранция

Климатика идва с гаранция от 24 месеца, което е допълнителна сигурност за вашите инвестиции. Необходимо е обаче да следвате инструкциите за поддръжка, за да запазите гаранцията активна.

Климатичен агент R-32

Gree Fairy II използва хладилен агент R-32, който е екологичен и много ефективен, намалявайки вредните въздействия върху околната среда.

Заключение

Климатикът Gree Fairy II GWH18ACDXF-K6DNA1A е отличен избор за вашия дом или офис. Със съвременната си технология, енергийна ефективност и иновативни функции, той осигурява каквато комфорт и грижа за околната среда. Изберете качествени продукти, които ще подобрят живота ви!

Допълнителна информация

Производител

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

24 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!