Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Gree Soyal II GWH18AKCXF-K6DNA1A

Инверторен климатик Gree Soyal II GWH18AKCXF-K6DNA1A

2450,00 лв.

Инверторният климатик Gree Soyal II GWH18AKCXF-K6DNA1A е модел от ново поколение с модерен дизайн и вграден Wi-Fi модул за удобно и лесно управление. Подходящ за помещения до 37 кв. м, той предлага висок енергиен клас A++ на охлаждане и A+ на отопление.

Код: 2520585_1bt Категория:

Описание

В днешно време климатизацията на помещението е не само желание, а необходимост. С инверторния климатик Gree Soyal II GWH18AKCXF-K6DNA1A вие не само ще осигурите комфортна температура през лятото и зимата, но и ще направите инвестиция в ефективност и иновации. Този модел е отличен пример за модерна технология, захранваща вашето жизнено пространство с качество и устойчивост.

Инверторна технология за оптимална ефективност

Инверторната технология, внедрена в Gree Soyal II, позволява на климатика да регулира мощността си според нуждите на помещението. Така, когато температурата достигне желаните стойности, устройството просто намалява мощността, вместо да се изключва, което спомага за значително намаляване на разходите за енергия. При работа в режим охлаждане, климатикът предлага EER (енергиен коефициент на охлаждане) от 3.8, а SEER (сезонен коефициент на охлаждане) от 7.

Дизайн, който омекотява всяко помещение

Дизайнът на Gree Soyal II GWH18AKCXF-K6DNA1A е разработен с внимание към детайлите. Със стиллата си и компактен размер, той може да се интегрира в почти всяко помещение, предоставяйки естетическа наслада, без да заема много пространство. Той ще се впише перфектно в вашия интериор, независимо дали е в домашен или офис контекст.

Специални характеристики

Климатикът разполага с вграден Wi-Fi модул, позволяващ дистанционно управление от смартфон, таблет или компютър. Чрез приложението можете да согласувате температурите, да настройвате таймери и да следите енергийния обем, който устройството потребява. Това е особено удобно за хора, които искат да създадат комфортна среда в момента, в който се връщат у дома.

Енергийна ефективност и устойчивост

С енергийни класове A++ за охлаждане и A+ за отопление, Gree Soyal II GWH18AKCXF-K6DNA1A е изключително енергийно ефективен. Благодарение на хладилния агент R-32, замяната му с по-устойчиви алтернативи на хладилни агенти е реалистична. Систвато работа в температурен диапазон от -15 °C до – 52 °C за охлаждане и -25 °C до +24 °C за отопление предоставя висока степен на опора при неблагоприятни климатични условия.

Значение на систематичното обслужване

Редовната поддръжка на климатичната система е ключова за нейното оптимално функциониране. За да осигурите дълговечност на Gree Soyal II GWH18AKCXF-K6DNA1A, се препоръчва да извършвате профилактика минимум веднъж годишно. Това включва почистване на филтрите, контрол на температурни сензори и проверка на газовите линии.

Гаранция и поддръжка

Gree предлага 24-месечна гаранция на Gree Soyal II GWH18AKCXF-K6DNA1A, което дава увереност на потребителите за качеството на продукта. В случай на повреда или нужда от обслужване, клиентите могат да се свържат с оторизиран представител на Gree, който ще предложи необходимата помощ и насоки.

Заключение

Инверторният климатик Gree Soyal II GWH18AKCXF-K6DNA1A е иновационно решение за всеки дом или офис. Благодарение на инверторната технология, модерния дизайн и висока енергийна ефективност, той е идеалният избор за потребители, които търсят комфорт, качество и ефективност. С него можете да се насладите на приятно климатизирано пространство, независимо от сезона.

Допълнителна информация

Производител

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

24 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!