Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик стенен General Fujitsu NORDIC ASHG14KMCEN/AOHG14KMCEN

Инверторен климатик стенен General Fujitsu NORDIC ASHG14KMCEN/AOHG14KMCEN

3099,00 лв.

Код: ASHG14KMCEN/AOHG14KMCENbc Категория:

Описание

Инверторният климатик стенен General Fujitsu NORDIC ASHG14KMCEN/AOHG14KMCEN е технологична иновация в света на климатизацията, проектирана да предложи максимален комфорт и енергийна ефективност. В съвременния свят, където климатичните промени и бушуващият климат оказват значително влияние върху нашето ежедневие, изборът на подходящ климатик се е превърнал в необходимост. Този инверторен климатик, със свойствата си и високите си оценки, е идеалният вариант за всеки дом или офис.

Ключови характеристики на инверторния климатик General Fujitsu

ASHG14KMCEN/AOHG14KMCEN разполага с множество характеристики, които го правят оптимален избор за климатизация:

  • Енергийна ефективност: С клас на енергийна ефективност A++/А++, климатикът предлага прекрасна производителност при ниски разходи за енергия.
  • Технология на инвертора: Инверторната технология позволява на климатичната система да регулира температурата плавно, или с други думи, да поддържа желаната температура без излишни колебания.
  • Висок капацитет: С капацитет от 14 000 BTU, климатикът е подходящ за по-големи пространства, осигурявайки бързо и ефективно охлаждане или отопление.
  • WiFi управление: Интегрираната WiFi функция позволява дистанционно управление на климатика чрез мобилно приложение, което осигурява допълнителна удобство и контрол.

Как инверторните климатици спомагат за комфорта в дома

Специално проектирани, за да се адаптират към нуждите на потребителя, инверторните климатици предлагат:

  • По-тиха работа: Благодарение на инверторната технология, тези климатици работят по-тихо в сравнение с традиционните системи, осигурявайки спокойна атмосфера.
  • По-дълъг живот: По-доброто управление на налягането и температурата докарва до по-дълъг живот на компресора и целия климатичен систем.
  • Намалени разходи: Със своята енергийна ефективност, инверторните климатици спомагат за значителни спестявания от сметките за електричество.

Дизайн и естетика на модела General Fujitsu

Дизайнът на инверторния климатик ASHG14KMCEN/AOHG14KMCEN е съвременен и стилен, което го прави идеален допълнение за всеки интериор. Той е компактен, лесен за инсталиране и предлага разнообразие от цветови решения, които да съответстват на вашето пространство.

Здравословно и безопасно пространство

Климатикът General Fujitsu е оборудван с напреднала система за пречистване на въздуха, която елиминира вредните вещества и алергени, подобрявайки качеството на въздуха в затворени помещения. Така вашият дом не само ще бъде климатизиран, но и здравословен.

Причини да изберете инверторен климатик General Fujitsu

Изборът на климатик е важен инвестиционен момент, затова потърсете отговорите на следните въпроси преди да вземете решение за покупка:

  • Какъв е капацитетът на помещението? – Подборът на климатик според квадратурата на помещението е решаващ за ефективността му.
  • Какви функции са важни за вас? – Различните модели предлагат различни функции, включително WiFi управление, различни режими на работа и т.н.
  • Колко е енергийно ефективен уредът? – Проверете класовете на ефективност и потребление на електрическа енергия.

Климатикът ASHG14KMCEN/AOHG14KMCEN е вашият надежден партньор за комфорт и уют във всяко пространство!

Не пропускайте възможността да се насладите на качеството на продуктите General Fujitsu, известни със своята иновация и надеждност на пазара!

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!