Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик стенен General Fujitsu NORDIC ASHG12KMCEN/AOHG12KMCEN

Инверторен климатик стенен General Fujitsu NORDIC ASHG12KMCEN/AOHG12KMCEN

2349,00 лв.

Код: ASHG12KMCEN/AOHG12KMCENbc Категория:

Описание

Инверторният климатици стенен General Fujitsu NORDIC ASHG12KMCEN/AOHG12KMCEN е най-добрият избор за Вашия дом или офис. С неговата оптимизирана технология, този климатик осигурява не само безупречно охлаждане и отопление, но и висок клас енергийна ефективност, който е важен за съвременния начин на живот. В следващите редове ще разгледаме всичко, което прави този модел един от водещите в своя клас.

Предимства на стенните инверторни климатици

Стенните инверторни климатици предлагат редица предимства, които не бива да подценявате:

1. Енергийна ефективност

С енергийен клас A++/А++, моделът ASHG12KMCEN/AOHG12KMCEN е икономичен при работа, което Ви позволява да спестите от разходите си за електричество. Инверторната технология регулира мощността в зависимост от нуждите на помещението, спомагайки за постигане на оптимални температури при намалени разходи.

2. Компактност и стилен дизайн

Стенният климатик се интегрира отлично във всяко пространство. Неговият изчистен и модерен дизайн не само допринася за интериора, но и за практичното решение за отопление и охлаждане на помещението.

3. WiFi управление

С вградената WiFi функционалност, можете да управлявате и настройвате климатичната система от разстояние, используя мобилно приложение. Това осигурява удобство и гъвкавост, особено когато не сте у дома.

Технически характеристики

Техническите характеристики на инверторния климатик General Fujitsu NORDIC ASHG12KMCEN/AOHG12KMCEN говорят сами за себе си:

Капацитет на охлаждане и отопление

С капацитет от 12,000 BTU, климатикът лесно може да обслужва помещения от различен размер, което го прави идеален за както за жилищни, така и за офис пространства.

Еко режим

Тази функция не само намалява консумацията на енергия, но и осигурява здравословен климат в помещението, чрез поддържане на оптимална температура без рязко колебание.

Лесна инсталация и обслужване

Климатикът е проектиран за лесна и бърза инсталация, а поддръжката, включително чистенето на филтрите, е бърза и опростена.

Заключение

Изборът на стенен инверторен климатик General Fujitsu NORDIC ASHG12KMCEN/AOHG12KMCEN е инвестиция в комфорта и ефикасността на Вашето пространство. Не само ще се наслаждавате на оптимални температури през всички сезони, но също така ще се радвате на значителни спестявания от разходите за енергия, благодарение на неговата иновационна технология.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!