Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Касетъчен климатик Gree GUD50T1 + GUD50W1/NhA-S

Касетъчен климатик Gree GUD50T1 + GUD50W1/NhA-S

2400,00 лв.

Касетъчен климатик GUD50T1 / GUD50W1NhA-S на климатични системи Gree е 4-пътна касета с висок клас на енергийна ефективност, подходяща за монтиране в окачени тавани в търговски или офис помещения. Подобрената конструкция на тялото ви гарантира ниско ниво на шум и лесна поддръжка. (в комплекта е включено безжично IR дистанционно)

Код: 2560225_1bt Категория:

Описание

Касетъчният климатик Gree GUD50T1 + GUD50W1/NhA-S е иновативно решение, което обединява стил и ефективност в управлението на температурата. Със своето енергийно ефективно представяне и съвременен дизайн, този климатик е идеален избор за търговски и офис помещения, където пространството е от съществено значение.

Основни предимства на Gree GUD50T1 + GUD50W1/NhA-S

Този 4-пътен касетъчен климатик разполага с висока енергийна ефективност, която не само намалява разходите за електрическа енергия, но също така е уважителна към околната среда. Вместо стандартния хладилен агент R-410A, Gree GUD50T1 + GUD50W1/NhA-S използва R-32, който е по-екологичен и мощен.

Производителност и мощност

Климатикът предлага впечатляваща охлаждаща мощност до 5.0 kW и отоплителна мощност до 5.6 kW, което го прави подходящ за помещения от около 34 квадратни метра. EER и SEER коефициентите от 3.4 и 6.6 действително подчертават неговата енергийна ефективност.

Тихо и комфортно функциониране

Една от основните характеристики на Gree GUD50T1 + GUD50W1/NhA-S е неговото ниско ниво на шума — до 35 dB в режим на работа. Това го прави идеален за офис пространства, където нужно е спокойствие и концентрация.

Лесен монтаж и поддръжка

Климатикът е проектиран така, че да се монтира в окачени тавани, правейки инсталацията бърза и лесна. Подобрената конструкция на корпуса предлага достъп за почистване и подмяна на филтри, което допринася за намаляване на разходите за поддръжка.

Допълнителни функции

Със стандартно включено безжично IR дистанционно управление, Gree GUD50T1 + GUD50W1/NhA-S предоставя удобство и гъвкавост на потребителя, позволявайки управление на климата от всяка точка на помещението.

Технологии, зад несравнимото представяне

Разработен с високи технологии, този климатик е изграден да работи в широк диапазон от работни температури. С охлаждаща способност от -20 до 48 °C, клиентите могат да бъдат уверени, че климатикът ще работи идеално дори в екстремни условия.

Контрол на влажността

Климатикът може да регулира не само температурата, но и влажността, което е особено важно за бизнес средите, където комфортът на служителите е от съществено значение.

Еволюция на климатичните системи Gree

Gree е лидер на пазара с над 20 години опит в производството на климатични системи, предлагайки иновации, които непрекъснато подобряват качеството на живот на потребителите. Технологиите, вложени в GUD50T1 + GUD50W1/NhA-S, са продукт на годините на усъвършенстване и отдаденост на екологичната устойчивост.

Промяна на начина, по който климатизираме

С новите модели на климатизатори от Gree, компанията задава нови стандарти за качество и ефективност, предлагайки на потребителите функционалности, които отговарят на съвременните нужди. GUD50T1 + GUD50W1/NhA-S е идеален пример за това как технологията може да бъде оптимизирана за комфорт и лекота в ежедневието.

С Gree GUD50T1 + GUD50W1/NhA-S не само че получавате едно от най-добрите решения за климатизация, но също така и дългосрочна инвестиция в комфорта и ефективността на вашето работно помещениe. Уверете се, че щом стане въпрос за климатични системи, Gree е марката, на която можете да се доверите.

Допълнителна информация

Производител

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

24 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!