Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Касетъчен климатик Gree GUD125T1 + GUD125W1/NhA-S

Касетъчен климатик Gree GUD125T1 + GUD125W1/NhA-S

4620,00 лв.

Касетъчен климатик GUD125T1 / GUD125W1/NhA-S на климатични системи Gree е 4-пътна касета с висок клас на енергийна ефективност, подходяща за монтиране в окачени тавани в търговски или офис помещения. Подобрената конструкция на тялото ви гарантира ниско ниво на шум и лесна поддръжка. (в комплекта е включено безжично IR дистанционно)

Код: 2560241_1bt Категория:

Описание

Касетъчният климатик Gree GUD125T1 / GUD125W1/NhA-S е иновационно решение за климатизация, предназначено за съвременни търговски и офис пространства. Този климатик предлага уникално 4-пътно разпределение на въздуха, което осигурява равномерно и комфортно охлаждане и отопление, независимо от условията на околната среда.

Основни предимства на касетъчния климатик Gree GUD125T1 / GUD125W1/NhA-S

Едно от най-големите предимства на Gree GUD125T1 е енергийната му ефективност. С клас A++ за охлаждане и A+ за отопление, този климатик е отлично решение за всеки бизнес, който възнамерява да намали разходите си за енергия. Уникалният му хладилен агент R-32 е не само екологичен, но и подобрява ефективността на системата.

Технология и иновации

Климатичната система Gree е оборудвана с най-новите технологии в индустрията. Системата контролира работната температура на охлаждане от -20 до 48 °C и отопление от -20 до 24 °C, което осигурява отлично представяне, независимо от времето. Напредналите функции на климатизация предлагат дистанционно управление чрез безжично IR дистанционно, което добавя удобство и гъвкавост при работата.

Идеална симбиоза между функционалност и естетика

Касетъчният климатик Gree GUD125T1/NhA-S е проектиран за вграждане в окачени тавани. Тази функция не само че спестява пространство, но и предлага елегантен и модерен вид на вашето работно пространство. С минималистичния си дизайн, климатикът се вписва идеално в всяка интериорна концепция.

Технически детайли

Касетъчният климатик Gree GUD125T1/NhA-S предлага множество технически параметри, които подчертават неговото качество и производителност:

  • Отдадена мощност на охлаждане: 12.1 kW
  • Отдадена мощност на отопление: 13.5 kW
  • Консумирана мощност на охлаждане: 3.9 kW
  • Консумирана мощност на отопление: 4.0 kW
  • EER: 3.1
  • SEER: 6.1
  • COP: 3.4
  • SCOP: 4.1
  • Работна температура на охлаждане: -20 ~ 48 °C
  • Работна температура на отопление: -20 ~ 24 °C
  • Подходящ за помещения до: 77 кв. м

Тези параметри гарантират надеждност и високо представяне, което прави кондиционера идеален за различни по размер и предназначение помещения.

Ниско ниво на шум

Едно от най-значителните предимства на Gree GUD125T1/NhA-S е неговото ниско ниво на шум. С ниво на шум между 39 dB и 48 dB, климатикът работи тихо, което е особено важно за офис среди и търговски помещения, където тишината и комфорта са от съществено значение.

Лесна поддръжка

С подобрената конструкция на тялото, климатикът е изключително лесен за поддръжка. Можете лесно да достъпите всяка част от системата за проверка и почистване, без да се налага да повиквате специалист. Тази функция спестява време и усилия и е важна за дългосрочното представяне на продукта.

Заключение

Касетъчният климатик Gree GUD125T1 / GUD125W1/NhA-S е идеален избор за вашето офис или търговско пространство. С висока производителност, енергийна ефективност и иновации, той предлага всичко необходимо за комфорт на хората в помещението. Не пропускайте да инвестирате в бъдещето на климатизацията с Gree!

Допълнителна информация

Производител

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

24 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!