Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Gree Soyal II GWH12AKCXD-K6DNA1A

Инверторен климатик Gree Soyal II GWH12AKCXD-K6DNA1A

2000,00 лв.

Инверторният климатик Gree Soyal II GWH12AKCXD-K6DNA1A е модел от ново поколение с модерен дизайн и вграден Wi-Fi модул за удобно и лесно управление. Подходящ за помещения до 27 кв. м, той предлага най-високия енергиен клас A+++ на охлаждане и отопление.

Код: 2520922_1bt Категория:

Описание

Инверторният климатик Gree Soyal II GWH12AKCXD-K6DNA1A е иновационен продукт, който е проектиран да осигури идеален климат и максимален комфорт във вашия дом или офис. С модерен и елегантен дизайн, климатикът не само изглежда страхотно, но също така е и изключително ефективен. Този модел предлага множество предимства, включително вграден Wi-Fi модул за дистанционно управление и управление чрез мобилно приложение, което ви позволява да настройвате температурата от всяка точка на света.

Основни характеристики на Gree Soyal II

Климатикът Gree Soyal II GWH12AKCXD-K6DNA1A разполага с технология за инверторно охлаждане и отопление, което осигурява по-висока ефективност и по-ниски разходи за електрическа енергия. С енергиен клас А+++, той е способен да осигури отлична производителност, независимо от сезона.

Енергийна ефективност

С EER от 4.4 и SEER от 9, този климатик е идеален за употреба в помещения до 27 квадратни метра. Неговата консумация на енергия варира в зависимост от условията, предлагайки мощност до 4.6 kW за охлаждане и 5.2 kW за отопление. Това означава, че можете да сте сигурни, че получавате най-доброто за вашите пари без да загърбвате комфорта.

Допълнителни функции

Климатикът е оборудван с множество допълнителни функции, като автоматично регулиране на температурата, вграден таймер за работа и функция за самопочистване, което го прави изключително удобен за използване. Нивото на шум е сведено до минимум, което предлага тиха и спокойна среда.

Предимства на инверторните климатици

Инверторните климатици, като Gree Soyal II, имат многобройни предимства в сравнение с традиционните модели. Те предлагат значителни икономии на енергия, по-бързо достигане на зададената температура и по-дълъг живот на устройството. Също така, инверторната технология позволява плавно регулиране на мощността, което води до по-висока комфортност и по-ниски сметки.

Влияние върху околната среда

Със специално подбран хладилен агент R-32 и високите енергийни класове, Gree Soyal II е не само ефективен, но и екологичен. Хладилният агент R-32 има по-нисък потенциал за глобално затопляне в сравнение с предшествениците си, което прави този климатик по-добър избор за околната среда.

Функционалност и управление

Управлявайте климатика лесно с дистанционното или приложението на вашия смартфон. Като цяло, Gree Soyal II е не само климатик, а синоним на иновации и комфорт.

Монтаж и поддръжка

Монтажът на Gree Soyal II е лесен, а поддръжката е минимална, благодарение на интелигентния дизайн. С редовна поддръжка ще се радвате на дългогодишна работа и удоволствие от продукта.

И така, ако търсите инверторен климатик, който е ефективен, привлекателен и напълно функционален, Gree Soyal II GWH12AKCXD-K6DNA1A е вашето решение. Осигурете си желания комфорт с висока енергийна ефективност и иновационни технологии, които подобряват вашето качество на живот.

Заключение

Независимо дали търсите климатик за охлаждане през лятото или за отопление през зимата, моделът Gree Soyal II GWH12AKCXD-K6DNA1A е перфектният избор. Неговият модерен вид, иновационни технологии и отлична производителност го правят идеален продукт за всеки дом или офис.

Допълнителна информация

Производител

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

24 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!