Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик стенен General Fujitsu ASHH36KMTB / AOHH36KMTB

Инверторен климатик стенен General Fujitsu ASHH36KMTB / AOHH36KMTB

5259,00 лв.

Код: ASHH36KMTB / AOHH36KMTBbc Категория:

Описание

Инверторният климатик стенен General Fujitsu ASHH36KMTB / AOHH36KMTB е идеалното решение за високоефективно охлаждане и отопление на вашия дом или офис. С компактното си външно тяло, този климатик предлага не само естетика, но и висока ефективност, което го прави идеален за всяко пространство.

Компактни размери и енергийна ефективност

Едно от основните предимства на модела ASHH36KMTB / AOHH36KMTB е неговият компактен дизайн. Това означава, че не заема много пространство, което е особено важно за по-малки стаи. Въпреки малкия си размер, климатикът предлага изключително мощност и ефективност, благодарение на инверторната технология.

Икономия на енергия

С високи енергийни показатели SEER 6.10 W/W A++ и SCOP 4.50 W/W A+, този климатик е не само екологичен, но и икономически изгоден за употреба. Високата енергийна ефективност гарантира, че разходите за електричество ще бъдат значително по-ниски в сравнение с традиционните модели.

Екологосъобразен хладилен агент R32

Използването на хладилен агент R32 е още един плюс в полза на ASHH36KMTB / AOHH36KMTB. Този агент е известен със своето екологично въздействие и по-ниския си потенциал за глобално затопляне в сравнение с традиционните хладилни агенти, което го прави идеалният избор за съвременни климатични системи.

Смарт управление

Допълнителната функция за смарт управление, предоставя опция за дистанционно управление на климатичната система, което я прави изключително удобна за потребителите. Можете да настроите желаната температура и режим на работа през удобно за вас време, без нужда да се намирате в помещението.

Датчик за движение и удобство на потребителя

Климатикът е оборудван с датчик за движение, който оптимизира работата му, в зависимост от наличието на хора в помещението. Тази интелигентна функция позволява климатикът да се регулира автоматично, спестявайки енергия и увеличавайки комфорта.

Лесен монтаж и поддръжка

Монтажът на ASHH36KMTB / AOHH36KMTB е бърз и лесен, а благодарение на модулната структура, поддръжката му не представлява трудност. Инженерите, инсталиращи климатичната система, ще успеят да я настроят и конфигурират за максимално представяне.

Широк обхват на работа

Този модел климатик е способен да работи в разнообразни климатични условия, което го прави идеален за употреба както през лятото, така и през зимата. Способността му да регулира температурата в широк диапазон е важна за създаване на комфортни условия за живот.

Тих режим на работа

ASHH36KMTB / AOHH36KMTB работи изключително тихо, което е от съществено значение за потребители, които искат да създадат спокойна и уютна среда. Неговата тиха работа го прави идеален за спални, офиси и места за отдих.

Със своите многобройни функции и иновации, инверторният климатик стенен General Fujitsu ASHH36KMTB / AOHH36KMTB е перфектно решение за вашите климатични нужди. С него ще осигурите на себе си и вашето семейство максимален комфорт, без да натоварвате бюджета.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!