Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK80ZR-W + SRC80ZR-W

Инверторен климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK80ZR-W + SRC80ZR-W

5499,01 лв.

Инверторният климатик Mitsubishi Heavy Industries  SRK80ZR-W / SRC80ZR-W е с енергиен клас А++ при охлаждане и А+ при отопление. Той е идеален избор за климатизация на големи помещения до 56 кв.м. Разполага с алерген-деактивираща система за пречистване на въздуха и 36 месеца гаранция.

Код: 2550114bt Категория:

Описание

Инверторният климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK80ZR-W + SRC80ZR-W е изключително популярен избор за климатизация на големи помещения. С енергиен клас А++ при охлаждане и А+ при отопление, той осигурява висока ефективност и икономичност. Благодарение на иновативната си технология, устройството разполага с алерген-деактивираща система, която филтрира въздуха в помещението, което е особено важно за здравето на обитателите.

Основни предимства на Mitsubishi Heavy Industries SRK80ZR-W + SRC80ZR-W

Едно от най-привлекателните предимства на модела SRK80ZR-W + SRC80ZR-W е неговата мощност и адаптивност, която го прави подходящ за климатизация на пространства до 56 кв.м. Независимо дали става дума за жилище или офис, този климатик предлага необходимата мощност и удобство.

Икономичност и ефективност

С ефективни показатели на охлаждане и отопление, климатикът осигурява максимална производителност с минимални разходи. Консумираната мощност на охлаждане е само 2.35 kW, а на отопление – 2.40 kW, което го прави изключително икономичен. Според спецификациите, климатикът може да достигне EER от 3.4 и SEER от 6.6, което показва, че е способен да предоставя солидни резултати.

Иновативна технология

Mitsubishi Heavy Industries използват инверторна технология, която позволява на климатизатора да регулира автоматично своята производителност в зависимост от нуждите на помещението. Тази функция не само че спомага за енергийна икономия, но и увеличава жизнения цикъл на устройството.

Характеристики на продукта

Климатикът SRK80ZR-W + SRC80ZR-W е създаден с внимание към детайла, включително размери от 339 x 1197 x 262 мм за вътрешното тяло и 750 x 880 x 340 мм за външното. Теглото на вътрешното тяло е 17 кг, а на външното – 59 кг. Тези данни предопределят лесната инсталация и транспорт.

Работна температура

Устройството работи оптимално в температурния диапазон от -15 до 46 °C при охлаждане и до -15 до 24 °C при отопление. Това означава, че климатикът може да се справи с различни климатични условия, което го прави идеален за много различни региони.

Ниво на шум

Настройките на нивото на шум са оптимизирани, така че да не пречат на спокойствието в помещението. Нивото на шум на охлаждане е между 26 и 47 dB, а на отопление – от 29 до 47 dB, което е сравнително тихо в сравнение с други модели на пазара.

Гаранция и поддръжка

С 36 месеца гаранция, потребителите могат да бъдат уверени в качеството на продукта. Освен това, компанията предлага редовна поддръжка и сервиз, за да осигури безпроблемното функциониране на климатика.

В заключение, инверторният климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK80ZR-W + SRC80ZR-W представлява отличен избор за всеки, който търси комфорт и ефективност в климатизацията на своето помещение.

Допълнителна информация

Производител

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!