Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Касетъчен климатик Gree GUD100T1 + GUD100W1/NhA-S

Касетъчен климатик Gree GUD100T1 + GUD100W1/NhA-S

4200,00 лв.

Касетъчен климатик GUD100T1 / GUD100W1NhA-S на климатични системи Gree е 4-пътна касета с висок клас на енергийна ефективност, подходяща за монтиране в окачени тавани в търговски или офис помещения. Подобрената конструкция на тялото ви гарантира ниско ниво на шум и лесна поддръжка. (в комплекта е включено безжично IR дистанционно)

Код: 2560229_1bt Категория:

Описание

Касетъчните климатизатори са един от най-ефективните решения за контрол на климата в офис и търговски пространства. Например, касетъчният климатик Gree GUD100T1 + GUD100W1/NhA-S е не само елегантен, но и изключително функционален. С 4-пътна касета и висок клас на енергийна ефективност, този модел е идеален за монтиране в окачени тавани, което го прави незабележим и визуално привлекателен.

Как работи касетъчният климатик?

Касетъчните климатизатори работят по принципа на обикновените климатични системи, но предлагат значителни предимства по отношение на разположение и ефективност. Оборудвани с иновативни технологии, като подобрен EER и SEER, Gree GUD100T1 + GUD100W1/NhA-S може да поддържа идеалната температура на вашите работни пространства с минимално потребление на енергия.

Енергийна ефективност

С енергиен клас A++ за охлаждане и A+ за отопление, Gree GUD100T1 + GUD100W1/NhA-S е проектиран да бъде икономичен. С неговите 34,000 BTU, той е подходящ за помещения до 74 квадратни метра, което го прави идеален за средни и по-големи офиси.

ТSilent Operation

Още едно предимство на този климатик е неговото ниско ниво на шум. С шумови нива от 38 dB, можете да работите или да се наслаждавате на времето, без да се притеснявате от дразнещи звуци. Това е особено важно в офис среда, където спокойствието е жизненоважно.

Монтаж и поддръжка

Монтажът на касетъчния климатик Gree GUD100T1 + GUD100W1/NhA-S е прост и бърз. Като част от опаковката, получавате и безжично IR дистанционно управление, което ви позволява лесно да управлявате системата. Подобреният дизайн на тялото също така осигурява лесна поддръжка и по-редки ремонти.

Висококачествени материали

Изработен от качествени материали, климатикът е устойчив и надежден. Можете да разчитате на него, да работи сигурно, независимо от климатичните условия. Също така, хладилният агент R-32 е по-екологичен вариант, поддържайки по-ниски емисии на въглерод.

Гаранция и поддръжка

Gree предлага 24 месеца гаранция на климатичната система, което е допълнителен бонус за потребителите. Чувствайте се уверени, че качеството и производителността на системата са гарантирани.

Заключение

Касетъчният климатик Gree GUD100T1 + GUD100W1/NhA-S е отличен избор за всеки, който търси естетично и ефективно решение за климатизация. Съчетавайки енергийна ефективност, тиха работа и лесен монтаж, той се явява идеалната опция за офис и търговски пространства.

Допълнителна информация

Производител

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

24 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!