Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Gree Fairy II GWH09ACC-K6DNA1F

Инверторен климатик Gree Fairy II GWH09ACC-K6DNA1F

1258,00 лв.

Инверторният климатик Gree Fairy II GWH09ACC-K6DNA1F е с елегантен дизайн и енергиен клас А++ при охлаждане и А+ при отопление. Моделът е с Wi-Fi модул и е подходящ за помещения до 19 кв. м. С него ще постигнете не само перфектната температура през всеки сезон, но и по-чист въздух, благодарение на вградения йонизатор, а ниските нива на шум ще допринесат за още по-голям комфорт във вашия дом или офис. Всички климатици от серията Gree Fairy са с 24 месеца гаранция.

Код: 2510002bt Категория:

Описание

Изберете идеалния климатик за вашия дом

Инверторният климатик Gree Fairy II GWH09ACC-K6DNA1F е не само стилно допълнение към всеки интериор, но и изключително функционално устройство, което може да удовлетвори и най-високите изисквания на потребителите. С енергийния клас А++ при охлаждане и А+ при отопление, този климатик е проектиран да осигури максимален комфорт с минимални разходи за енергия.

Спецификации и характеристики на климатик Gree Fairy II

С мощност от 9 000 BTU, Gree Fairy II е подходящ за помещения с размери до 19 кв. м. Изключителният му дизайн не само се вписва красиво в интериора на вашия дом, но също така включва вграден Wi-Fi модул, което ви позволява да контролирате климатика през своя смартфон. За любителите на уютния дом, с устройството вие получавате перфектна температура през всеки сезон.

Преимущества на инверторните климатици

Инверторните климатици предлагат значителни предимства пред традиционните устройства. Те работят по-прецизно и икономично, предотвратявайки ненужни разходи за енергия. С инверторната технология, климатикът може ефективно да регулира температурата на помещението, за да избегне рязките колебания и да осигури комфортна среда в дома ви.

Иновативни функции

Gree Fairy II разполага с вграден йонизатор, който не само охлажда или отоплява помещението, но също така пречиства въздуха. Този йонизатор работи за намаляване на алергените и вирусите, което е особено важно за хората с алергии или респираторни проблеми. С ниските нива на шум, достигащи до само 26 dB, ви осигурява спокойна и тишина среда през нощта.

Технически параметри

Климатикът Gree Fairy II GWH09ACC-K6DNA1F предлага много функции и характеристики, които го правят предпочитано решение за охлаждане и отопление:

  • Работна температура на охлаждане от -15 до 50 °C
  • Работна температура на отопление от -25 до 30 °C
  • Консумирана мощност на охлаждане и отопление, осигуряваща ефективност
  • Гаранция от 24 месеца за допълнителен комфорт и спокойствие
  • Подходящ за помещения до 19 кв. м, което го прави идеален за малки и средни стаи

Инсталация и поддръжка

Инсталирането на Gree Fairy II е бързо и лесно, а поддръжката му изисква минимални усилия. Правилната поддръжка включва редовно почистване на филтрите и проверка на системата, за да се уверите, че всичко работи правилно. С правилните грижи, климатикът може да служи дълги години.

Цена и наличност

Цената на Gree Fairy II е конкурентна и предоставя отлично съотношение качество-цена. Тази единица може да бъде намерена в много магазини, както онлайн, така и офлайн, което ви позволява лесно да я намерите. Сравнявайки различните оферти, можете да намерите и промоции, които да направят покупката още по-добра.

Допълнителна информация

Производител

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

24 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!