Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик стенен General Fujitsu ASHG07KETE-B/AOHG07KETA

Инверторен климатик стенен General Fujitsu ASHG07KETE-B/AOHG07KETA

1479,00 лв.

Код: ASHG07KETE-B/AOHG07KETAbc Категория:

Описание

Инверторните климатици стават все по-популярни в България, и това не е случайно. Когато става въпрос за климатизация на вашето пространство, моделът General Fujitsu ASHG07KETE-B/AOHG07KETA предлага върховна ефективност и мощност. В следващите параграфи ще разгледаме предимствата и характеристиките на този инверторен климатик, които го правят един от най-добрите избори за вашия дом или офис.

Основни характеристики на климатик General Fujitsu ASHG07KETE-B/AOHG07KETA

Климатикът ASHG07KETE-B/AOHG07KETA е със стена конструкция, което го прави идеален за спални, офиси и други малки помещения. Неговата инверторна технология осигурява не само хармонично контролиране на температурата, но и икономически предимства.

Тип: Стенен климатик

Стенните климатици са предпочитани заради компактния си дизайн и лесния монтаж. Този модел е проектиран да се интегрира естетически в интериора на стаята, като заема минимално пространство.

Енергийна ефективност: A++/A+

Енергийният клас A++ показва, че климатикът е изключително ефективен. Тези устройства са проектирани да консумират по-малко електрическа енергия, предоставяйки ви удобство, без да натоварват бюджета ви.

Технология и производителност

Технологията инвертор осигурява плавно регулиране на мощността, което води до по-добра производителност. Например, в режим на охлаждане, ASHG07KETE-B/AOHG07KETA демонстрира впечатляващ SEER от 7.40, което е показател за висока ефективност при работа.

Охлаждане и отопление

Климатикът предлага две функции – охлаждане и отопление. Способността му да достига SEER от 7.40 при охлаждане и SCOP от 4.10 при отопление го прави подходящ за целогодишна употреба. В зависимост от сезона, можете удобно да регулирате температурата в помещението.

Капацитет: 07 000 BTU

С капацитет от 07 000 BTU, климатикът е идеален за стаи с умерена големина. Можете да разчитате на неговата способност да предоставя необходимите климатични условия независимо от външната среда.

Допълнителни функции и гаранция

Климатикът General Fujitsu ASHG07KETE-B/AOHG07KETA предлага множество допълнителни функции, които го правят още по-предпочитан. Както е споменато, той разполага с опция за Wi-Fi управление. Това ви позволява да управлявате системата дистанционно, което добавя удобство и гъвкавост.

Монтаж и обслужване

Монтажът на стенния климатик се извършва бързо и лесно. Препоръчително е монтажът да бъде извършен от специалисти, за да се гарантира правилното функциониране на устройството. Osигуряването на редовно обслужване и поддръжка е от съществено значение за удължаване срока на експлоатация на климатика.

Гаранция: 36 месеца

Климатикът идва с гаранция от 36 месеца, което е показател за качеството на продукта. Тази гаранция ви дава увереност при вашата покупка и осигурява защита за вашите инвестиции.

В заключение, General Fujitsu ASHG07KETE-B/AOHG07KETA е изключителен избор за климатизиране на вашия дом или офис. Със своите иновативни функции, енергийна ефективност и надеждност, този модел предлага всичко, което търсите в един климатик.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!