Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Колонен климатик AUX ASF-H24B4/AHAR1DI-EU

Колонен климатик AUX ASF-H24B4/AHAR1DI-EU

3000,00 лв.

Инверторният колонен климатик AUX ASF-H24B4/AHAR1DI-EU е с енергиен клас А++ на охлаждане и А+ на отопление. Гарантира висока мощност и надеждна климатизация за големи помещения до 45 кв.м като ресторанти, магазини или офиси. Всички климатици AUX са с 36 месеца гаранция.

Код: 2530007bt Категория:

Описание

Добре дошли в света на инверторните колонни климатици, където ефективността среща стилния дизайн. Колонният климатик AUX ASF-H24B4/AHAR1DI-EU представя нова ера в климатизацията. С енергиен клас А++ на охлаждане и А+ на отопление, той е перфектното решение за вашия дом или бизнес. Подходящ за помещения до 45 кв.м, този климатик осигурява не само оптимални температурни условия, но и тиха и спокойна атмосфера за вашите гости и служители.

Какво отличава колонния климатик AUX ASF-H24B4/AHAR1DI-EU?

В съвременния свят, където комфорта на дома е приоритет, колонният климатик AUX ASF-H24B4/AHAR1DI-EU предлага иновации, които надминават очакванията. С максимална мощност на охлаждане от 7.0 kW и мощност на отопление от 7.0 kW, климатикът е здрава и надеждна инвестиция, особено за приложението в сектори като ресторанти, магазини или офиси. Неговият SEER от 6.21 и SCOP от 4.1 говорят за високата му ефективност и икономия на енергия.

Технически характеристики на AUX ASF-H24B4/AHAR1DI-EU

Климатикът предлага множество технически параметри, които улесняват избора на потребителите:

  • Работна температура на охлаждане: от 16 до 49 °C
  • Работна температура на отопление: от -15 до 30 °C
  • Годишен разход на електроенергия за охлаждане: 395 kWh
  • Годишен разход на електроенергия за отопление: 2051 kWh

Предимствата на инверторната технология

Инверторната технология е революционен подход в климатизацията. Вместо да работи на пълна мощност, климатикът автоматично регулира мощността, за да отговори на конкретните нужди на помещението. Това спомага за по-добро управление на температурата и намалява разхода на електроенергия.

Намаляване на разходите за енергия

При избора на климатик, важен аспект е енергийната ефективност. AUX ASF-H24B4/AHAR1DI-EU отговаря на високите стандарти за енергийна ефективност, като предоставя на потребителите значителни икономии на електрическите сметки. Чрез минимизиране на разходите за енергия, този климатик става не само икономически изгоден, но и екологично устойчив.

Удобство и комфорт

С AUX ASF-H24B4/AHAR1DI-EU, комфортът никога не е бил по-достъпен. Нивото на шум при охлаждане и отопление е в диапазона до 44 dB, което го прави практически безшумен. Можете да го инсталирате в спални или офиси, без да се притеснявате за смущение.

Стил и естетика

Дизайнът на климатичната система също не остава на заден план. AUX ASF-H24B4/AHAR1DI-EU предлага елегантни линии и съвременен вид, който лесно се интегрира в интериора на всякакви помещения. Неговите компактни размери (1856 x 430 x 430 мм) позволяват лесна инсталация без необходимост от значителни промени в пространството.

Как да изберете правилния климатик за вашето помещение?

Изборът на правилния климатик изисква внимателно разглеждане на няколко фактора. Най-важните включват размера на помещението, необходимото ниво на охлаждане и отопление и специфичните нужди на вашето жилище или бизнес.

Определяне на размера на помещението

Предназначението на помещението изиграва ключова роля в избора на климатик. За помещения до 45 кв.м, колонният климатик AUX ASF-H24B4/AHAR1DI-EU осигурява оптимален комфорт. При по-големи или малки пространства може да се наложи elección на различна единица.

Климатични условия

Климатичните условия на местоположението също трябват да се вземат предвид. Например, в региони с изключително горещи лета, мощен климатик с добри характеристики на охлаждане е от съществено значение.

Доверие в марката

Когато избирате климатик, важно е да се доверите на реномирана марка с доказан опит и добра репутация на пазара. AUX предлага надеждна и качествена продуктова линия, подкрепена с 36 месеца гаранция.

Поддръжка и услуги

Не на последно място, проверете какви услуги и поддръжка предлага марката. Добрата поддръжка на клиента и опцията за сервиз могат да направят голяма разлика в дългосрочен план.

В заключение, колонният климатик AUX ASF-H24B4/AHAR1DI-EU е не само практично решение за климатизация, но и стилно и ефективно допълнение към всяко помещение. Със своите висококачествени характеристики и технологии, той е идеалният избор за всеки, който търси иновативни решения за комфорт.

Допълнителна информация

Производител

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

BTU Мощност

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!