Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Хиперинверторен климатик стенен General Fujitsu ASHG12KGTE/AOHG12KGCA

Хиперинверторен климатик стенен General Fujitsu ASHG12KGTE/AOHG12KGCA

2049,00 лв.

Код: ASHG12KGTE/AOHG12KGCAbc Категория:

Описание

Добре дошли в света на хиперинверторния климатик стенен General Fujitsu ASHG12KGTE/AOHG12KGCA, където стилът и ефективността се срещат. Когато става въпрос за климатизация, изборът на правилния климатик е от съществено значение за осигуряване на комфорт и удобство в дома или офиса ви.

Какво представлява хиперинверторният климатик?

Хиперинверторните климатици са иновационни решения, предназначени да подобрят енергийната ефективност и да предоставят оптимален климатичен контрол. Основната им предимство е, че те могат да регулират нуждата от отопление и охлаждане, адаптирайки се автоматично към настоящите условия.

Технология и дизайн

Припомняйки за хиперинверторната технология, може да се отбележи, че General Fujitsu ASHG12KGTE/AOHG12KGCA е с елегантен и модерен дизайн, който лесно се вписва във всяка атмосфера. Неговият нижен профил и стилни линии го правят перфектната добавка към всяка стая. Не само че е функцииран, но също така привлекателен.

Енергийна ефективност

С енергийни класове A+++ и A+++, този климатик не просто охлажда или отоплява вашето пространство, но го прави и по един икономически ефективен начин. Спестяването на електрическа енергия е основен приоритет за съвременните домакинства, а този модел е проектиран именно с тази цел.

Технически спецификации

  • Охлаждане SEER: 8.70
  • Отопление SCOP: 5.20
  • Капацитет: 12,000 BTU

Тези технически спецификации подчертават страхотната производителност на продукта, което го прави изключително подходящ за различни климатични условия.

Предимства на General Fujitsu ASHG12KGTE/AOHG12KGCA

Покупката на такъв тип климатик идва с много предимства. Някои от тях включват:

Нисък шум

Една от основните характеристики на хиперинверторния климатик е неговото ниско ниво на шум. Това позволява да се насладите на спокойствието в домашната среда, независимо от режима на работа.

Управление чрез Wi-Fi

Друга изключително полезна функция е опцията за Wi-Fi управление. Това означава, че можете да управлявате температурата от всяка точка на света, което е страхотно за съвременния, динамичен начин на живот.

Гаранция и поддръжка

General Fujitsu предлага 36 месеца гаранция на продукта, което е гаранция за качество. Предлагат се и различни опции за поддръжка, за да се уверите, че вашият климатик работи на максималната си производителност.

Заключение

Хиперинверторният климатик стенен General Fujitsu ASHG12KGTE/AOHG12KGCA е изключително решение за всеки, който иска да постигне максимален комфорт и енергийна ефективност в своето пространство. С неговото стилно изпълнение, висока производителност и множество функции, това е инвестиция, която ще се изплати в дългосрочен план.

Независимо дали търсите охлаждане за летните месеци или отопление през зимата, този климатик е на ваше разположение, за да посрещне нуждите ви.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!