Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Хиперинверторен климатик стенен General Fujitsu ASHG09KGTE/AOHG09KGCA

Хиперинверторен климатик стенен General Fujitsu ASHG09KGTE/AOHG09KGCA

1849,00 лв.

Код: ASHG09KGTE/AOHG09KGCAbc Категория:

Описание

Открийте мощта на хиперинверторния климатик стенен General Fujitsu ASHG09KGTE/AOHG09KGCA

Търсите ефективност и комфорт в дома или офиса си? Хиперинверторният климатик на General Fujitsu е иновационна система, проектирана да предостави оптимални условия на охлаждане и отопление. С множество предимства и уникални характеристики, моделът ASHG09KGTE/AOHG09KGCA определено ще отговори на нуждите на всеки потребител.

Какво представлява хиперинверторната технология?

Хиперинверторният климатик е съвременен тип климатик, който предоставя значително по-висока енергийна ефективност в сравнение с традиционните модели. Тази технология включва инверторен компресор, който регулира мощността в зависимост от външната температура и желаната от вас температура. В резултат на това, потреблението на енергия е минимализирано, а комфорта е максимализиран.

Енергийна ефективност и икономия на разходи

С енергиен клас A+++ по време на работа, климатикът ASHG09KGTE/AOHG09KGCA предлага невероятна ефективност. Неговото охлаждане SEER е 8.90, а отопление SCOP е 5.20. Това означава, че можете да се наслаждавате на комфортна температура през цялата година, без да се притеснявате за високи сметки за ток.

Функции и характеристики на модела ASHG09KGTE/AOHG09KGCA

Климатикът предлага редица иновации, които го правят идеален избор за всяко пространство.

Wi-Fi управление

С възможността за Wi-Fi управление, можете да управлявате вашия климатик от всяка точка на света. С помощта на мобилното приложение, можете да настроите температурата или да включите/изключите системата в удобно за вас време.

Дизайнерски и елегантен дизайн

Не само че климатикът е високоефективен, но и естетически привлекателен. С неговия елегантен и модерен дизайн, той ще се впише перфектно в интериора на всяко помещение.

Гаранция и обслужване

Този модел идва с 36 месеца гаранция, предлагаща спокойствие на потребителите. В случай на нужда от сервиз, General Fujitsu предлага бързо и професионално обслужване.

Идеален за всяко пространство

Независимо дали търсите климатик за дома, офиса или търговското помещение, ASHG09KGTE/AOHG09KGCA е подходящ за всяко приложение. Неговата капацитативна работа (09 000 BTU) гарантира, че ще се нуждаете от отопление и охлаждане.

Заключение

Изборът на хиперинверторен климатик стенен General Fujitsu ASHG09KGTE/AOHG09KGCA е инвестиция във вашия комфорт и енергийна ефективност. С редица уникални предимства и функции, можете да се наслаждавате на оптимални условия в дома или офиса. Не пропускайте възможността да се сдобиете с този иновативен и стилен климатик.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!