Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик стенен General Fujitsu ASHG14KMCE/AOHG14KMCC

Инверторен климатик стенен General Fujitsu ASHG14KMCE/AOHG14KMCC

2199,00 лв.

Код: ASHG14KMCE/AOHG14KMCCbc Категория:

Описание

Въведение в инверторните климатизационни системи

Инверторните климатични системи осигуряват енергийна ефективност и оптимален комфорт в дома или офиса. Като предлагат прецизно управление на температурата, те се адаптират към нуждите на потребителите и температурата на околната среда.

Какво е инверторен климатик?

Инверторният климатик е тип климатична система, която използва инверторна технология за регулиране на скоростта на компресора. Вместо да включва и изключва системата, инверторът позволява на компресора да работи с променлива скорост, което спомага за пестене на енергия и постигане на желаната температура по-бързо.

Предимствата на инверторните климатици

  • Енергийната ефективност: Инверторните климатици предлагат по-добра енергийна ефективност в сравнение с традиционните системи, което води до по-ниски сметки за електричество.
  • Ниски нива на шум: Поради плавната работа на компресора, инверторните климатични системи са значително по-тихи от стандартните модели.
  • По-продължителен живот: Непрекъснатата работа на компресора спомага за намаляване на износването и удължава живота на уреда.

Спецификации на инверторния климатик General Fujitsu ASHG14KMCE/AOHG14KMCC

Моделът ASHG14KMCE/AOHG14KMCC на General Fujitsu се предлага с редица впечатляващи характеристики, подходящи за всяко пространство:

Енергийна ефективност и производителност

С енергиен клас A++/A+ и SEER от 6.90, този климатик осигурява отлична производителност при охлаждане и отопление. С CAPACITY от 14,000 BTU, той е идеален за средни до големи помещения.

Wi-Fi управление

С иновативната опция за Wi-Fi управление, вие можете да контролирате температурата на вашия климатик от разстояние, използвайки смартфон или таблет. Удобството да можете да настройвате системата, докато сте извън дома, е изключително ценна функция.

Гаранция и поддръжка

Климатикът предлага 36-месечна гаранция, осигурявайки уверение във високото качество на продуктите на General Fujitsu.

Техническа поддръжка и инсталация

Професионалната инсталация е важна за оптималната работа на инверторния климатик. Препоръчва се услугите на сертифицирани специалисти за монтиране и поддръжка, за да се гарантира, че устройството ще функционира на най-високо ниво.

Заключение

Инверторният климатик ASHG14KMCE/AOHG14KMCC на General Fujitsu е отличен избор за тези, които искат да постигнат комфорт в дома или офиса, без да жертват ефективността. Със своите иновации и технологии, той предлага решения за всяка климатична ситуация.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!