Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик стенен General Fujitsu ASHG09KMCE/AOHG09KMCC

Инверторен климатик стенен General Fujitsu ASHG09KMCE/AOHG09KMCC

1469,00 лв.

Код: ASHG09KMCE/AOHG09KMCCbc Категория:

Описание

Инверторен климатик стенен General Fujitsu ASHG09KMCE/AOHG09KMCC е един от най-висококачествените продукти на пазара на климатици, предназначен за осигуряване на максимален комфорт в домашната и работна среда. Когато става въпрос за климатизация, знанието как да изберем правилния климатик е от съществено значение, за да можем да се насладим на идеалната температура през всяко време. В следващите параграфи ще разгледаме технологията на инверторните климатици и ще подчертаем предимствата на стенния модел General Fujitsu.

Как работи инверторната технология?

Инверторната технология представлява иновативен метод за управление на компресора в климатичните системи. Вместо да работи на максимална мощност през цялото време, инверторът позволява на климатичната система да регулира своята мощност в зависимост от необходимостта. Тази адаптивност не само че увеличава енергийната ефективност, но също така минимизира шума и осигурява по-бързо достигане на зададената температура. Климатиците с инверторна технология предлагат значителни спестявания на енергия, което е от съществено значение, особено в дни с високи температури.

Енергийна ефективност и клас

Климатикът General Fujitsu ASHG09KMCE/AOHG09KMCC е с енергиен клас A++/A+, което го прави един от най-ефективните на пазара. Неговият високоенергиен SEER от 7,40 е невероятен, което допринася за по-ниски сметки за електричество. В допълнение, с COP от 4,10, климатикът осигурява ефективно отопление, давайки повече топлина за всеки задържан ват.

Комфорт и шум

Една от основните предимства на този стенен климатик е неговата способност да генерира по-тихо обслужване. При работа, климатикът предлага не само максимална производителност, но и минимални нива на шум, благодарение на инверторната технология. Резултатът е тиха и комфортна обстановка, независимо дали се намирате в спалнята, хола или офисното пространство.

Професионално инсталиране и гаранция

Инсталирането на климатик изисква опит и знание. Препоръчително е да се доверите на квалифицирани специалисти за монтаж, за да се уверите, че климатикът работи оптимално. General предлага гаранция от 36 месеца, което е допълнителен знак за качеството и надеждността на техните продукти.

Лесно управление и Wi-Fi опции

С добавената опция за Wi-Fi управление, климатикът General Fujitsu дава уникална възможност на потребителите да го управляват дистанционно, чрез смартфон. Тази функция е особено удобна за хора, които искат да усещат съвременния и технологичен подход в ежедневието си.

Обща информация и достъпност

Климатикът ASHG09KMCE/AOHG09KMCC може да бъде намерен в много магазини за техника и онлайн платформи. Изборът на правилния модел е критичен, затова е важен процесът на информация и консултация с професионалисти. Убедете се, че избирате климатик, който отговаря на вашите нужди за пространство и цел.

Заключение

Разглежданият модел ASHG09KMCE/AOHG09KMCC от General Fujitsu предлага отлична комбинация от мощност, енергийна ефективност и иновации, които го правят един от най-добрите избори за вашата климатизация. Независимо дали искате да охладите помещението през лятото или да го затоплите през зимата, този модел ще задоволи вашите изисквания и ще осигури удобство и спокойствие в живота ви.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!