Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Агрегат за централна вентилация General Fujitsu – AOHG54KRTA трифазна

Агрегат за централна вентилация General Fujitsu – AOHG54KRTA трифазна

6840,00 лв.

Код: AOHG54KRTA simultaneous multibc Категория:

Описание

Агрегатът за централна вентилация General Fujitsu – AOHG54KRTA е перфектното решение за охлаждане и отопление в по-големи помещения. С трифазна мулти система и три типа вътрешни тела, той предлага невероятна гъвкавост и персонализирана работа, която отговаря на всички ваши нужди!

Приложение и предимства на агрегата

Синергията между комфорт и икономия на енергия е основен акцент в дизайна на агрегата. Той е идеален за офиси, търговски пространства и производствени предприятия, където ефективността и качеството на въздуха са приоритети.

Мулти система за оптимизирано охлаждане

Уникалният дизайн на агрегата позволява свързването на до 6 вътрешни тела, което осигурява равномерно разпространение на студения въздух из цялото пространство. Можете лесно да контролирате температурата в различни зони, улеснявайки индивидуализацията на климатизацията.

Трифазна система

Когато става въпрос за ефективност, трифазната система е предпочитаният вариант за по-големи приложения. Тя осигурява по-висока мощност и икономия на енергия в сравнение с обикновените системи. Трифазната технология предлага спестяване на ресурси и пари в дългосрочен план.

Контрол и управление

С вградените функции за контрол, агрегатът General Fujitsu предлага интуитивен интерфейс, който позволява лесно регулиране на температурата и настройките за въздуха. С различни функции за програмируем контрол, вие можете да персонализирате система, която отговаря на вашия живот и работен ритъм.

Функции за комфорт и енергийна ефективност

Днешните потребители търсят решения, които не само предлагат комфорт, но и спестяват енергия. Агрегатът е проектиран с внимание към енергийната ефективност, осигурявайки значителни спестявания без никакви компромиси в комфорта.

Икономия на енергия

С иновации в климатизационната технология, агрегатът за централна вентилация постигна високи нива на енергийна ефективност. Неговите специфични настройки позволяват контролирането на консумацията на енергия по оптимален начин, което води до по-ниски сметки.

Комфортна атмосфера

Независимо от времето навън, агрегатът осигурява непрекъснат комфорт. Правилното регулиране на температурата и влажността създава приятна среда за работа и почивка.

Здравословен микроклимат

Уредът също така спомага за поддържането на оптимален микроклимат, като пречиства въздуха от прах и алергени, което е особено важно за чувствителни индивиди.

В заключение, агрегатът за централна вентилация General Fujitsu – AOHG54KRTA е не само инвестиция в комфорт, но и в енергийна икономия. Той е идеален избор за всеки бизнес или дом, който иска да създаде по-добра климатизация и ефективност.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!